Jennifer Aniston a încercat să se împace cu Justin Theroux. Ce n-a funcţionat?

16 februarie, 2018
Jason Bateman Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, USA   26 Jul 2017 jpeg

Fanii actorilor Jennifer Aniston – Justin Theroux s-au arătat extrem de dezamăgiţi de faptul că aceştia au ajuns la divorţ, mai ales că nimic nu indica faptul că ar avea probleme în mariaj. Ei bine, presa internaţională titrează că cei doi au încercat din răsputeri să-şi salveze căsătoria, însă n-a fost să fie.

Au mers în Mexic pentru a se împăca

UsWeekly dezvăluie că vacanţa în care Aniston şi Justin au mers în timpul sărbătorilor de iarnă a fost menită să-i ajute să-şi rezolve problemele în mariaj. Cei doi au călătorit atunci alături de actorul Jason Bateman şi de soţia acestuia, Amanda Anka, cea care, de fapt, a şi încercat să-i convingă să-şi mai dea o şansă.

Potrivit unui martor, Amanda ar fi făcut presiuni pe Justin să meargă alături de Jennifer în Cabo San Lucas pentru a încerca să-şi rezolve problemele de cuplu. ”Soţia lui Bateman l-a convins pe Justin să meargă în Cabo. Ea a fost mediatorul lor în ultimele luni, a încercat să-i facă pe Jen şi pe Justin să-şi rezolve problemele şi să-şi salveze căsătoria. (...) Vacanţa în Cabo a fost decisivă pentru Justin şi Jen. Au mers alături de prietenii lor şi au sperat că se pot împăca. Din păcate, vacanţa romantică n-a ieşit aşa cum şi-au plănuit. Băieţii şi fetele s-au distrat separat în Mexic. Pur şi simplu, n-a funcţionat”, spune o sursă din anturajul lor.

Amintim că astăzi presa internaţională a făcut public comunicatul emis de Jennifer Aniston şi Justin Theroux prin care-şi anunţau divorţul: ” Am decis să ne anunţăm despărţirea. Am luat această decizie de comun acord şi cu iubire la sfârşitul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să nu mai formeze un cuplu, însă ne dorim să ne continuăm prietenia pe care o preţuim. În mod normal, am fi făcut acest lucru în privat, dar luând în considerare că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi pentru a specula şi inventa, am vrut să vă spunem adevărul direct. Orice altceva apare în ziare, nu are nicio treabă cu noi. E o poveste fictivă a altcuiva. Suntem determinaţi să păstrăm respectul şi iubirea pe care le purtăm unul faţă de celălalt“, au mai transmis cei doi actori.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg