Jennifer Aniston a povestit care a fost prima ei reacţie când a aflat că Brad Pitt va filma cu Angelina Jolie

7 iunie, 2020
1 gettyimages 511915384 jpg jpeg

Este un triunghi amoros îndelung comentat, iar părerile sunt împărţite. Mulţi au regretat despărţirea lui Jen de Brad şi aşteaptă şi acum ca cei doi să se împace. Alţii au admirat power-couple-ul pe care acesta îl forma cu Angelina. Cum a început totul şi ce părere a avut Aniston despre relaţia lor.

Angelina şi Jennifer Aniston au fost favoritele tabloidelor ani la rândul şi nici acum nu sunt scutite de comentarii referitoare la trecutul ce le leagă şi la relaţia cu Pitt. Dacă urmărim evoluţia personală a fiecăruia, ne vom da seama că niciunul nu a mai avut noroc în dragoste de la momentul 2005, atunci când Brad şi Jen s-au separat. Vârsta de 45 de ani a prins-o pe una dintre cele mai frumoase femei din lume, Jolie, singură, Brad încearcă în prezent o apropiere de copiii lui, organizând o petrecere cu pizza cu prilejul aniversării lui Shiloh în plină pandemie, iar Jennifer nu a mai avut nicio relaţie după divorţul de Justin Theroux.  Acum, când zvonurile legate de o posibilă împăcare între Aniston şi Pitt au explodat după ce au fost văzuţi foarte apropiaţi în culisele SAG Awards, presa din întreaga lume îşi aminteşte prima reacţie a actriţei când a aflat că soţul ei va lucra cu Angie pentru Mr. & Mrs. Smith.

Atracţia dintre Angelina şi Brad a fost vizibilă în timpul filmărilor pentru Mr. & Mrs. Smith
Atracţia dintre Angelina şi Brad a fost vizibilă în timpul filmărilor pentru Mr. & Mrs. Smith

Şi deşi mulţi au crezut că Jennifer a urât-o dintotdeauna pe cea care i-a furat fericirea, Jen a fost cât se poate de cerebrală şi tolerantă când a venit vorba despre acel moment. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în 2006, aceasta a povestit cum s-a întâlnit cu rivala ei: “Eram la o întâlnire cu cei din Friends şi am ieşit în faţă şi m-am prezentat. I-am spus atunci (n.r. Angelinei) -  Brad este atât de entuziasmat să lucreze cu tine, spre să vă distraţi la filmări”, iar restul e istorie. Cei doi s-au distrat atât de bine, încât au împins o relaţie de 7 ani la divorţ.

Jennifer a încercat să mai dea o şansă căsătoriei alături de Justin Theorux. Cei doi au divorţat, însă, în 2017
Jennifer a încercat să mai dea o şansă căsătoriei alături de Justin Theorux. Cei doi au divorţat, însă, în 2017

“Nu cred că apropierea fizică dintre ei a existat atunci, dar cred că el s-a simţit atras de ea”, a povestit într-un interviu prietena lui Aniston, Courtney Cox. “A existat o legătură şi el a fost sincer cu Jen legat de acest lucru. De cele mai multe ori, când oamenii simt atracţie faţă de altcineva, nu spun. Dar cel puţin el a fost sincer atunci. A fost o atracţie cu care a încercat să lupte o perioadă de timp.”, a conchis colega lui Jen din Friends.

Imediat după divorţ, în emisiunea Today’s Show, Aniston povestea despre perioada prin care trecea: “Dacă mă simt singură? Da, mă simt! Sunt supărată? Da. Sunt confuză? Da. Am zile în care dau o petrecere doar eu cu mine în care îmi plâng de milă singură. Dar o duc şi foarte bine în acelaşi timp”. Una dintre replicile sale, însă, lasă să se înţeleagă că nu ar fi fost complet vina lui Brad : “E complicat. Există toate aceste nivele ale dezvoltării, creşterii personale, iar când lucrul acesta nu se mai întâmplă la unison, apar problemele”, semn că succesul le-a afectat relaţia. Vorbind despre Brad, aceasta a adăugat: “Îi lipseşte un cip al sensibilităţii”.

Aniston şi Pitt au fost surprinşi în culisele SAG AWARDS la începutul anului, foarte apropiaţi unul cu celălalt
Aniston şi Pitt au fost surprinşi în culisele SAG AWARDS la începutul anului, foarte apropiaţi unul cu celălalt

Acum, la 15 ani distanţă, cei doi sunt văzuţi tot mai des împreună şi deşi Brad ascunde totul sub paravanul unei bune relaţii de prietenie, el i-a făcut un cadou impresionat, dar ţinut secret, de ziua ei, în 2019 şi a fost văzut la petrecerea dată la Sunset Tower Hotel atunci când Jen a împlinit 50 de ani.



Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate