Jennifer Aniston & Justin Theroux, la întâlnire dublă cu Sandra Bullock şi noul iubit, Bryan Randall

9 septembrie, 2015
"The Leftovers" New York Premiere   Arrivals jpeg

Mai mare dragul să vedem cupluri celebre şi îndrăgite de noi luând cina împreună, ca nişte vechi prieteni. Asta s-a întâmplat şi recent, când proaspăt căsătoriţii Jennifer Aniston (46) şi Justin Theroux au ieşit în oraş cu noul cuplu hot, Sandra Bullock şi iubitul ei cel nou şi sexy, Bryan Randall, pe 5 septembrie, la un restaurant din Austin, Texas.

Cele două cupluri de vedete au luat cina la Bullock’s Bess Bistro şi, conform martorilor, s-au bucurat de masă în deplină intimitate. “Prima oară am văzut-o pe Jennifer şi când m-am uitat mai bine, i-am văzut pe toţi”, a spus un agent imobiliar din Los Angeles, care era prezent în restaurant. “Erau aşezaţi în colţul restaurantului. Presupun că a aranjat ea totul, căi era o masă mai festivă, privată… A fost ceva intim, doar două cupluri care au luat o cină normală”.

“Justin şi Jen erau foarte aproape unul de altul, la fel cum Sandra stătea lipită de Bryan. Părea că emană o energie foarte bună”, a spus şi un anume Scott, care a avut masă chiar lângă perechile de vedete. “Cred că s-au distrat împreună”.

image

Cei patru îndrăgostiţi s-au bucurat la masă de grătar, creveţi şi costiţe, fără desert, dar împreună cu cocktailuri. Înainte să plece, se pare că actriţa de 51 de ani din “Minions” s-a ridicat şi a mulţumit bucătarilor pentru cină şi pentru servirea impecabilă de-a lungul anilor – restaurantul îşi va închide uşile oficial, în curând.

Cuplul de actori, care s-a căsătorit în secret acum trei săptămâni, i-au condus pe Sandra şi iubitul ei fotograf spre ieşire, ca două perechi foarte afectuoase. Dacă vă întrebaţi cum s-a simţit Bryan, nou-venit în lumea celebrităţilor, se pare că “foarte relaxat”.

image

Iar dacă vă mai întrebaţi cum de starul din “Friends” e prietenă bună cu bruneta, se pare că responsabilă e Gwyneth Paltrow, care a organizat o cină specială acasă, anul trecut. Jen a devenit atât de apropiată de Sandra, că a invitat-o pe ea şi noua ei cucerire la nunta secretă cu Theroux, din august.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg