Jennifer Aniston & Justin Theroux, la întâlnire dublă cu Sandra Bullock şi noul iubit, Bryan Randall

9 septembrie, 2015
"The Leftovers" New York Premiere   Arrivals jpeg

Mai mare dragul să vedem cupluri celebre şi îndrăgite de noi luând cina împreună, ca nişte vechi prieteni. Asta s-a întâmplat şi recent, când proaspăt căsătoriţii Jennifer Aniston (46) şi Justin Theroux au ieşit în oraş cu noul cuplu hot, Sandra Bullock şi iubitul ei cel nou şi sexy, Bryan Randall, pe 5 septembrie, la un restaurant din Austin, Texas.

Cele două cupluri de vedete au luat cina la Bullock’s Bess Bistro şi, conform martorilor, s-au bucurat de masă în deplină intimitate. “Prima oară am văzut-o pe Jennifer şi când m-am uitat mai bine, i-am văzut pe toţi”, a spus un agent imobiliar din Los Angeles, care era prezent în restaurant. “Erau aşezaţi în colţul restaurantului. Presupun că a aranjat ea totul, căi era o masă mai festivă, privată… A fost ceva intim, doar două cupluri care au luat o cină normală”.

“Justin şi Jen erau foarte aproape unul de altul, la fel cum Sandra stătea lipită de Bryan. Părea că emană o energie foarte bună”, a spus şi un anume Scott, care a avut masă chiar lângă perechile de vedete. “Cred că s-au distrat împreună”.

image

Cei patru îndrăgostiţi s-au bucurat la masă de grătar, creveţi şi costiţe, fără desert, dar împreună cu cocktailuri. Înainte să plece, se pare că actriţa de 51 de ani din “Minions” s-a ridicat şi a mulţumit bucătarilor pentru cină şi pentru servirea impecabilă de-a lungul anilor – restaurantul îşi va închide uşile oficial, în curând.

Cuplul de actori, care s-a căsătorit în secret acum trei săptămâni, i-au condus pe Sandra şi iubitul ei fotograf spre ieşire, ca două perechi foarte afectuoase. Dacă vă întrebaţi cum s-a simţit Bryan, nou-venit în lumea celebrităţilor, se pare că “foarte relaxat”.

image

Iar dacă vă mai întrebaţi cum de starul din “Friends” e prietenă bună cu bruneta, se pare că responsabilă e Gwyneth Paltrow, care a organizat o cină specială acasă, anul trecut. Jen a devenit atât de apropiată de Sandra, că a invitat-o pe ea şi noua ei cucerire la nunta secretă cu Theroux, din august.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg