Jennifer Aniston, copleșită de tristețe, în prag de Sărbători

11 decembrie, 2023

Actrița a trecut prin multe anul acesta. A fost greu, cu multe pierderi. Tocmai de aceea, o sărbătoare emoționantă cum este Crăciunul o predispune la melancolie și gânduri triste.

17 jennifer aniston 3 jpg jpeg

Starul din Friends a trecut prin multe anul acesta. Cu toate acestea, a început pregătirile de Sărbători, cel puțin din punctul de vedere al decorațiunilor. Jen nu face risipă și folosește decorurile și din alți ani. Domiciliul său din Bel Air a început transformările.

Starul Friends a împărtășit fanilor din online o imagine din interiorul proprietății sale uimitoare pe rețelele de socializare în weekend, postând o fotografie cu doi reni făcuți din buturugi, decorați cu frunze de copac. Actrița este o mare iubitoare de animale și, de asemenea, prezintă anunțuri de adopții pe pagina sa.

Despre amuzanții reni a scris simplu și la obiect: „S-au întors”.

Jen buturugi PNG

Numai în acest an, Jennifer Aniston a pierdut mai multe persoane apropiate ei, cel mai recent pe Matthew Perry, care a murit tragic în octombrie. Alături de el și de echipa din Friends a petrecut ani de zile la filmări, așa că au ajuns ca o adevărată familie.

Imediat după decesul lui Perry, Jennifer Aniston nu a avut nicio reacție în online, deși era foarte așteptată. Ideea este că atât ea, cât și restul colegilor au fost înmărmuriți de pierderea suferită.

Ulterior, ea a postat pe pagina ei un mesaj de adio emoționant, în care îl elogia pe Matthew Perry, care obișnuia de fiecare dată s-o facă să râdă. Ce-i drept, e greu să ne gândim la ”Prietenii tăi” și la faptul că unul dintre ei nu mai este printre noi.

Umorul a ajutat-o pe Jen de fiecare dată. Cu două mariaje eșuate, cu un statut de single la Hollywood și fără copii, pasiunea cea mare a lui Jennifer Aniston rămâne actoria. Are capacitatea de a juca orice fel de rol, cât se poate de credibil. Vedeta iubește animalele și rutina sa de frumusețe, care include yoga și un stil de viață sănătos.

Foto: Getty Images și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg