Jennifer Aniston dă startul verii la 55 ani în rochie sexy și mulată, ce-i evidențiază fizicul impecabil

3 iunie, 2024

Arată spectaculos, minunat la cei 55 de ani ai săi. Departe de moda buzelor injectate și a sânilor impunători, vedeta atât de iubită pentru rolul din Friends readuce în prim plan... normalitatea.

Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg

Jennifer Aniston a fost în centrul atenției duminică la evenimentul Emmy FYC pentru drama sa de succes The Morning Show.

Jennifer Aniston, GettyImages (3) jpg

Celebra Rachel Green din Friends, acum în vârstă de 55 de ani, care o joacă pe prezentatoarea TV Alex Levy în serialul Apple TV+, arăta incredibil într-o rochie șic fără mâneci când a ajuns la Paramount Studios din Los Angeles.

Jennifer Aniston, GettyImages (2) jpg

Vedeta a fost radiantă și fermecătoare într-o rochie roșie cu model floral, despicată în față și foarte, foarte mulată. A purtat-o cu stil, accesorizând o pereche superbă de sandale vișinii cu toc. La 55 de ani, are în continuare o alură tinerească și o siluetă de top model, pentru care muncește intens la sală.

Câștigătoarea unui Premiu Emmy a fost încă una dintre multele staruri venite la evenimentul de covor roșu, inclusiv colegii săi de distribuție, Jon Hamm, Billy Crudup și Mark Duplass.

Jennifer Aniston, GettyImages (1) jpg

Apariția ei de aseară are loc la scurt timp după ce starul din The Morning Show a vorbit cu The Hollywood Reporter în cadrul unui interviu înțesat de vedete, pe o temă comună și foarte la modă: menopauza.

În acțiune au fost implicate, de asemenea Naomi Watts, Jodie Foster, Nicole Kidman, Sofia Vergara, Brie Larson și Anna Sawai.

Pe tema menopauzei, care a fost condusă de Naomi, Jennifer Aniston a recunoscut că ar fi fost bine să fi avut informații suplimentare legate de aspectele la care ar trebui să se aștepte, înainte de a se confrunta propriu zis cu această etapă de viață.

Să nu intre chiar în ”orb” într-un vârtej hormonal, în fața căruia multe femei capitulează.

”Uneori, simți că un extraterestru a pus stăpânire pe corpul tău.” Orice informație pregătitoare în acest sens este binevenită, a mai subliniat actrița, care știe iată să îmbătrânească frumos.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg