Jennifer Aniston dă startul verii la 55 ani în rochie sexy și mulată, ce-i evidențiază fizicul impecabil

3 iunie, 2024

Arată spectaculos, minunat la cei 55 de ani ai săi. Departe de moda buzelor injectate și a sânilor impunători, vedeta atât de iubită pentru rolul din Friends readuce în prim plan... normalitatea.

Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg

Jennifer Aniston a fost în centrul atenției duminică la evenimentul Emmy FYC pentru drama sa de succes The Morning Show.

Jennifer Aniston, GettyImages (3) jpg

Celebra Rachel Green din Friends, acum în vârstă de 55 de ani, care o joacă pe prezentatoarea TV Alex Levy în serialul Apple TV+, arăta incredibil într-o rochie șic fără mâneci când a ajuns la Paramount Studios din Los Angeles.

Jennifer Aniston, GettyImages (2) jpg

Vedeta a fost radiantă și fermecătoare într-o rochie roșie cu model floral, despicată în față și foarte, foarte mulată. A purtat-o cu stil, accesorizând o pereche superbă de sandale vișinii cu toc. La 55 de ani, are în continuare o alură tinerească și o siluetă de top model, pentru care muncește intens la sală.

Câștigătoarea unui Premiu Emmy a fost încă una dintre multele staruri venite la evenimentul de covor roșu, inclusiv colegii săi de distribuție, Jon Hamm, Billy Crudup și Mark Duplass.

Jennifer Aniston, GettyImages (1) jpg

Apariția ei de aseară are loc la scurt timp după ce starul din The Morning Show a vorbit cu The Hollywood Reporter în cadrul unui interviu înțesat de vedete, pe o temă comună și foarte la modă: menopauza.

În acțiune au fost implicate, de asemenea Naomi Watts, Jodie Foster, Nicole Kidman, Sofia Vergara, Brie Larson și Anna Sawai.

Pe tema menopauzei, care a fost condusă de Naomi, Jennifer Aniston a recunoscut că ar fi fost bine să fi avut informații suplimentare legate de aspectele la care ar trebui să se aștepte, înainte de a se confrunta propriu zis cu această etapă de viață.

Să nu intre chiar în ”orb” într-un vârtej hormonal, în fața căruia multe femei capitulează.

”Uneori, simți că un extraterestru a pus stăpânire pe corpul tău.” Orice informație pregătitoare în acest sens este binevenită, a mai subliniat actrița, care știe iată să îmbătrânească frumos.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg