Jennifer Aniston, distrusă după moartea lui Matthew Perry. Actrița a pierdut doi oameni dragi într-un an

8 noiembrie, 2023

Pe 28 octombrie, vestea sfâșietoare despre moartea prematură a actorului Matthew Perry la vârsta de 54 de ani a întristat milioane de oameni din întreaga lume.

Friends, Foto Getty (6) jpg

Dacă străinii au resimțit decesul actorului ca pe moartea unui prieten drag, ne imaginăm ce este în sufletul rudelor și apropiaților acestuia. El reușise să creeze în marea familie ”Friends” o legătură indestructibilă. Toți membrii producției au inima frântă după pierderea lui Matthew Perry, însă există și cineva care este din cale afară de afectat. Acest om este nimeni alta decât frumoasa Jennifer Aniston, interpreta fabuloasei Rachel Green în Friends.

Friends, Foto Getty (3) jpg

Serialul de comedie a însemnat mai mult decât legături de prietenie, el a desăvârșit o familie. Căci actorii principali și-au petrecut ani în șir pe platourile de filmare.

Au râs, au plâns, au dormit, au sărbătorit, și-au invitat partenerii de viață să filmeze alături de ei. Nu putem uita apariția spectaculoasă a lui Brad Pitt în sitcom, moment care a făcut deliciul milioanelor de fani din întreaga lume. La vremea respectivă, actorul din Troia era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Actrița consideră că a avut un an cumplit, căci în decurs de doar câteva luni, și-a pierdut tatăl și acum, prietenul drag din tinerețe. Potrivit surselor mondene de presă,  Jennifer Aniston este cu moralul la pământ, devastată după moartea lui Matthew Perry.

Membrii Friends au înaintat un comunicat oficial la câteva zile după moartea actorului, doar fiindcă au fost presați de întrebările tuturor legate de starea lor în urma veștii năucitoare. Declarația comună a fost cât se poate de formală, în ea se arăta profundul regret al pierderii unui prieten drag, dar și rugămintea de a respecta nevoia de doliu a celor implicați.

Îndrăgiții Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston și David Schwimmer și-au condus prietenul drag pe ultimul drum, la cimitirul Forest Lawn, pe 3 noiembrie.

Deși Jennifer Aniston nu a făcut până la ora aceasta nicio declarație publică în numele său, o sursă a declarat Page Six că este extrem de zguduită de evenimentul nefericit, care a venit atât de neașteptat pentru actriță, pe un fond deja sensibilizat, căci își pierduse și tatăl în urmă cu doar câteva luni.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg