Jennifer Aniston păstrează inelul de logodnă în valoare de jumătate de milion de dolari

21 februarie, 2018
GettyImages 464188176 jennifer aniston jpeg

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au şocat pe toată lumea cu anunţul despărţirii lor, iar la doar o săptămână de la declaraţia oficială, cei doi se gândesc la partaj. Primele decizii au fost deja luate, căci fostul cuplu a pus deja în vânzare reşedinţa din Bel-Air, locul în care a avut loc căsătoria în august 2015. Aceasta este o mişcare profitabilă pentru Jennifer, de a face venit suplimentar, dar interesant este faptul că actriţa păstrează şi inelul de logodnă cu diamant în valoare de jumătate de milion de dolari.

Inelul cu diamant rămâne la Jennifer Aniston.

Dacă după despărţire, unele vedete renunţă la ceea ce le aminteşte de fostul partener de viaţă, Jennifer nu îi va înapoia lui Justin inelul de logodnă. După doi ani şi jumătate de mariaj, cele două vedete trebuie să hotărască cum îşi vor împărţi bunurile. Cu toate acestea, bijuteria de 500.000 de dolari nu va face parte din partaj, inelul cu diamante de opt carate cu care Justin a cerut-o în căsătorie pe Jennifer, fiind de drept a actriţei.

Nunta celor doi a avut loc pe 5 august 2015, la conacul din Los Angeles şi, dacă cei doi vor împărţi anumite bunuri de valoare, inelul cu diamante nu va fi inclus în partaj, conform declaraţiei unui avocat specializat în deptul familiei. "Inelul de logodnă pre-datează căsătoria şi, prin urmare, este proprietatea  lui Jennifer, indiferent dacă este menţionată în acordul prenupţial", a spus David Glass pentru revista People. "Atâta timp cât părţile se căsătoresc, atunci destinatarul păstrează inelul de logodnă."

În ceea ce priveşte restul bunurilor, Jennifer a păstrat pe numele ei vila în valoare de 21 de milioane de dolari pe care acum a scos-o la vânzare. Justin deţine un aparatament în New York pe care l-a cumpărat cu 600.000 de dolari în 2015 şi pe a cărui renovare a mai dat încă un milion de dolari. Cu toate acestea, Jennifer este mult mai bogată decât fostul ei partener, conform Forbes, averea actriţei este estimată la 200 de milioane de dolari.

"Este posibil ca cei doi să aibă un acord prenupţial care să stipuleze păstrarea proprietăţilor şi a averii separat, a bunurilor de dinainte de nuntă, dar şi a celor dobândite după căsătorie". Când vine vorba de restul proprietăţii, singurele bunuri materiale care ar putea fi împărţite ar fi conturile bancare comune şi orice proprietate pe care cei doi au cumpărat-o împreună."

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg