Jennifer Aniston s-a îngrăşat deliberat pentru noul film!

22 noiembrie, 2014
jennifer aniston cake no makeup 0 jpeg

De cele mai multe ori, actorii trec prin foarte multe transformări pentru a avea o prestaţie excelentă într-un rol anume. Printre aceştia se numără şi Jennifer Aniston, care a fost nevoită să facă un sacrificiu necrezut pentru a intra cât mai bine în pielea personajului interpretat în noul său film.

De cele mai multe ori, actorii trec prin foarte multe transformări pentru a avea o prestaţie excelentă într-un rol anume. Printre aceştia se numără şi Jennifer Aniston, care a fost nevoită să facă un sacrificiu necrezut pentru a intra cât mai bine în pielea personajului interpretat în noul său film, Cake.

Astfel, talentul actoricesc al vedetei în vârstă de 45 de ani nu a fost suficient pentru a se identifica cu personajul. Aflată la premiera filmului Cake din Los Angeles, Aniston i-a spus fostului coleg de platou, Jason Bateman, că pentru rolul din această peliculă a fost nevoită să se îngraşe.

Transformarea e cu atât mai radicală, cu cât Aniston este cunoscută drept vedeta cu o siluetă perfectă şi apariţii stilate. Însă în acest film, mai vechea rivală a Angelinei Jolie a renunţat atât la make-up, cât şi la diete. Un alt aspect schimbat la aceasta este culoarea părului, pe care Jennifer a trebuit, tot pentru acest rol, să şi-o schimbe cu una mai închisă.

image

Potrivit publicaţiei Us Magazine, Jennifer le-a transmis fanilor că nu trebuie să se îngrijoreze, căci îşi va recâştiga silueta curând. Aceasta a adăugat că ”reuşita ” privind kilogramele acumulate se datorează lipsei de exerciţiu fizic şi faptului că nu a avut nicio restricţie în ceea ce priveşte alimentaţia.

Sursă foto: Hepta & TwitterRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg