Jennifer Aniston se întâlneşte cu fostul iubit al lui Lindsay Lohan

5 septembrie, 2010
20060905 jac k70 925 jpeg

Actriţa devenită faimoasă datorită serialului de comedie Friends are un nou bărbat în viaţa ei. Iar cel care a reuşit să-i câştige admiraţia este nimeni altul decât Harry Morton, care a fost în trecut implicat într-o relaţie amoroasă cu Lindsay Lohan. Cine ar fi crezut că cele două actriţe, Jennifer Aniston şi Lindsay Lohan, au aceleaşi gusturi la bărbaţi?! Am fi zis că există slabe şanse ca fosta soţie a lui Brad Pitt, faimoasă pentru atitudinea cumpătată pe care o afişează, să-i calce pe urme zvăpăiatei Lindsay! Dar noile descoperiri ale paparazzilor ne contrazic! Jennifer a fost surprinsă la începutul săptămânii acesteia în compania lui Harry Morton, care a format un cuplu cu Lohan în 2006.

Actriţa devenită faimoasă datorită serialului de comedie Friends are un nou bărbat în viaţa ei. Iar cel care a reuşit să-i câştige admiraţia este nimeni altul decât Harry Morton, care a fost în trecut implicat într-o relaţie amoroasă cu Lindsay Lohan.

Cine ar fi crezut că cele două actriţe, Jennifer Aniston şi Lindsay Lohan, au aceleaşi gusturi la bărbaţi?! Am fi zis că există slabe şanse ca fosta soţie a lui Brad Pitt, faimoasă pentru atitudinea cumpătată pe care o afişează, să-i calce pe urme zvăpăiatei Lindsay! Dar noile descoperiri ale paparazzilor ne contrazic! Jennifer a fost surprinsă la începutul săptămânii acesteia în compania lui Harry Morton, care a format un cuplu cu Lohan în 2006.

Actriţa de 41 de ani a acceptat invitaţia lui Harry (29), moştenitorul lanţului de restaurante Hard Rock Café, de a lua împreună o cină romantică, pe 1 septembrie, la Sunset Tower Hotel din Los Angeles. Aniston a petrecut două ore şi jumătate cu bogatul om de afaceri, care este, de asemenea, fondatorul restaurantelor Pink Taco. ²Jennifer stătea într-un separeu împreună cu un bărbat arătos, vizibil mai tânăr decât ea. Ea îşi tot trecea mâna prin păr şi flirta fără nicio jenă. Arăta foarte bine, purta o pereche de blugi albi şi un top negru, sexy. Când el s-a retras la toaletă, ea a profitat de acel moment ca să-şi aplice puţin ruj pe buze², a declarat un martor. După ce întâlnirea celor doi a luat sfârşit, Jennifer s-a strecurat prin ieşirea din spate a localului, pentru a-i evita pe fotografii publicaţiilor mondene care o pândeau.

image

Harry a mai avut iubite celebre, în afară de Lindsay şi Jennifer, (

, actriţa din

) şi e obişnuit cu atenţia pe i-o dă presa atunci când e implicat în relaţii sentimentale cu vedete. Dar Morton a declarat recent că nu-i place să fie personaj monden: ²E cumplit! Sper că nu voi mai avea vreodată parte de publicitate dobândită astfel. Unii oameni sunt înnebuniţi să fie băgaţi în seamă de presă cu orice ocazie, dar nu e şi cazul meu.² Aşadar ne punem problema dacă, în aceste condiţii, Harry va mai fi interesat să continue să se întâlnească cu un star de calibrul lui Jennifer Aniston.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg