Jennifer Aniston şi David Schwimmer, Rachel şi Ross din serialul Friends, formează un cuplu? După 20 de ani, şi-au dat seama că se iubesc?

11 august, 2021
4 jennifer aniston si david schwimmer1 jpg jpeg

Nu este frumos atunci când poveştile de dragoste din filme devin realitate?

Noi credem că da, iar actorii Jennifer Aniston şi David Schwimmer ne dau motive să visăm frumos.Cei care i-au interpretat pe Ross şi Rachel în serialul de comedie Friends au recunoscut că au simţit ceva unul pentru celălalt în timpul filmărilor pentru celebra producţie, dar n-au mers mai departe, pentru că fie unul, fie celălalt erau implicaţi într-o relaţie în acel moment.

20 de ani mai târziu, ambii actori sunt singuri şi disponibili pentru o relaţie. Iar ultimele bârfe de la Hollywood susţin că cei doi formează, mai nou, un cuplu. Se pare că David, care locuieşte la New York, a vizitat-o frecvent pe Jennifer în Los Angeles, iar fosta nevastă a lui Brad Pitt l-ar fi invitat pe acesta la crama ei preferată din Santa Barbara, într-o excursie de o zi.

Flacăra s-a reaprins între cei doi după ce au participat la Reniunea Friends, difuzată pe HBO GO în luna mai. Se pare că după terminarea filmărilor, Jen şi David, tatăl unei fetiţe de 10 ani din singurul lui mariaj, au început să flirteze prin mesaje, iar de acolo lucrurile au luat o întorsătură frumoasă.

Cu toate acestea, fanii celebrului cuplu de pe micile ecrane vor trebui să îşi calmeze entuziasmul, căci reprezentanţii celor doi actori au negat aceste zvonuri.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg