Jennifer Aniston şi Justin Theroux – 1 an de mariaj! Cele mai frumoase momente

5 august, 2016
Premiera "The Leftovers", în iunie 2014 jpeg

La mulţi ani pentru cuplul de actori căsătoriţi! Deja a trecut un an de la ceremonia lor secretă, dar fabuloasă din 5 august 2015, în propria casă din Bel Air - şi vrem să vedem cât mai mult timp chipurile lor fericite şi îndrăgostite.

Căci, de-a lungul acestui an, ne-a fost dat să îi vedem pe Jennifer (47) şi pe superbul ei soţ, Justin (44) petrecând în vacanţe, relaxându-se în plimbări şi la cine romantice cu zâmbetul pe buze, pe covorul roşu îmbrăţişaţi. Practic, ne-au plictisit cu feţele lor fericite şi pline de iubire!

Şi nu doar că sunt cât se poate de modeşti, în ciuda celebrităţii, dar sunt cât se poate de normali în viaţa de zi cu zi şi o spontaneitate tnerească cu care i-au uimit şi pe prietenii lor. Să ne amintim de nunta lor surpriză de anul trecut, când invitaţii lor au crezut că sosesc acasă la cuplu pentru aniversarea celor 44 de ani ai lui Theroux. Dar surpriză, sărbătoritul se pregătea să devină bărbat însurat, el şi Jen primind binecuvântările unor prieteni precum Lisa Kudrow şi Courteney Cox, Ellen DeGeneres, John Krasinski şi Emily Blunt, Jason Bateman ori Jimmy Kimmel – care le-a oficiat nunta! Ulterior, s-au bucurat de o perioadă relaxantă în luna de miere, undeva în Polinezia alături de Jason Bateman şi soţia lui cu copiii.

Cum se simt cei doi acum, când sunt căsătoriţi? “Viaţa de om însurat e normală, amuzantă şi deloc diferită. Simţeam că suntem căsătoriţi de mult timp”, a mărturisit starul din “Friends” despre faptul că nunta a avut loc la 3 ani de la logodnă.

Iată câteva dintre cele mai frumoase momente trăite de Justin Theroux şi Jennifer Aniston de când s-au căsătorit, dar şi câteva iconice pentru ei:



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg