Jennifer Aniston şi soţul ei, Justin Theroux, s-au despărţit!

16 februarie, 2018
Jason Bateman Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, USA   26 Jul 2017 jpeg

O nouă despărţire zguduie Hollywoodul! La doar doi ani de la nunta privată, Jennifer Aniston şi Justin Theroux au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Vestea vine ca un şoc pentru fanii celor doi mari actori, care credeau că mariajul lor este unul închegat şi fericit!

Divorţează la doi ani de la nuntă

După şapte ani de relaţie şi doi de căsătorie, Jennifer Aniston şi Justin Theroux divorţează! Potrivit unui comunicat oficial emis de cei doi, despărţirea a avut loc la sfârşitul anului trecut, însă tocmai acum au găsit momentul potrivit să facă anunţul public. ”Decizia de a ne despărţi a fost una mutuală şi a fost luată la sfârşitul anului trecut”, se arată scris în respectivul comunicat.

Momentan, cei doi n-au precizat care a fost motivul care a dus la această decizie, însă au declarat că relaţia dintre ei este una cordială şi că au rămas prieteni: "Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunţăm separarea. Decizia comună a fost luată la sfârşitul anului trecut. Suntem doi foarte buni prieteni care au decis să se despartă, dar vom continua să preţuim prietenia noastră. În mod normal, am fi manevrat totul în discreţia, însă dat fiind faptul că presa nu va pierde ocazia de a specula şi inventa, am vrut să vă spunem noi adevărul, direct. Orice altceva ce se spune şi nu vine direct de la noi, este povestea inventată de altcineva. Mai presus de orice, suntem interesaţi să păstrăm respecul şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt.”, este comunicatul oficial venit din partea actorilor Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

Ultima oară când au fost văzuţi împreună, Justin şi Jennifer se aflau într-o vacanţă în Cabo San Lucas, Mexic, petrecând sărbătorile de iarnă. Petrecerea aniversară, însă, care a avut loc acum câteva zile, a găsit-o singură pe Jen. Ea a fost sărbătorită doar de prietenele ei bune.

S-au căsătorit în 2015

Amintim că Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au logodit în august 2012, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit în interiorul reşedinţei lor din Los Angeles. La petrecerea de nuntă au participat doar prietenii apropiaţi şi cei din familie, cei doi actori încercând să ţină totul departe de presă.

Primul mariaj eşuat al lui Jennifer Aniston. Cel cu Brad Pitt!

Acesta este al doilea mariaj eşuat al lui Jennifer Aniston. Primul a fost cel cu Brad Pitt, care s-a finalizat în 2004, după nenumărate speculaţii de infidelitate ce-l priveau pe celebrul actor. În anul în care s-a pronunţat divorţul de Aniston (2005), Brad Pitt şi Angelina Jolie deveneau părinţii primului copil biologic.

foto: arhivă / HeptaRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg