Jennifer Aniston, splendidă pe covorul roșu, la premiera pariziană a "Murder Mystery 2"

17 martie, 2023
Jennifer Aniston  (1) jpg

Ajunsă la 54 de ani, celebra ”Rachel din Friends” pare că a găsit poțiunea magică a tinereții fără bătrânețe.

Jennifer Aniston este departe de a-și trăda vârsta. Actrița a participat la premiera de la Paris a mult așteptatei producții Netflix "Murder Mystery 2", în care joacă alături de Adam Sandler.

Jennifer Aniston  (4) jpg

Fanii primei părți au așteptat cu sufletul la gură partea a doua a superbei comedii romantice, un gen în care Jennifer Aniston a scris istorie, de-a lungul timpului.

Superba actriță este impecabilă pe covorul roșu, cu o siluetă de invidiat, piele tonifiată și un ten fără cusur. Celebra actriță cunoscută pentru rolul din ”Prietenii tăi” a mizat pe simplitate elegantă, în timp ce s-a îmbrăcat cu o rochie lungă, mulată și aurie, fără accesorii și cu părul drept, în cunoscuta deja coafură ”Jennifer Aniston”, o tunsoare preferată de mii de femei în lume.

Jennifer Aniston este faimoasă pentru aspectul său fără vârstă, atu pus de actriță pe seama stilului său de viață sănătos, în care integrează somnul, sportul și dieta.

”Dacă nu dormi noaptea suficient, următoarea zi e compromisă din toate punctele de vedere. Totul devine efort, pentru mine nici gândurile nu mai sunt clare.”, a recunoscut recent vedeta.

”Mă simt ca nouă după ce am un somn de calitate. Pentru mine, somnul e cel mai important și are un aport covârșitor la ceea ce înseamnă aspectul meu tineresc, alături de sport, de hidratare, de o dietă corectă și de meditație.”, a mărturisit Jennifer Aniston.

Starul a dezvăluit Allure că urmează reguli stricte de alimentație, de exemplu, în fiecare zi bea de dimineață un suc de tulpină de țelină, un ingredient foarte eficient pentru piele și starea de bine.

După acest suc, urmează meditație, abia apoi cafeaua. Jennifer Aniston declară că nu își refuză o porție de carbohidrați. ”Nu fug de pâine”, a spus actrița revistei People. Important este ca orice consumi să fie cu moderație. În plus, diva are gene bune.

Aniston arată ca o adolescentă şi a pus mai demult acest fapt pe seama rădăcinilor sale greceşti: ”Tata este grec 100%. Nu are niciun rid la 88 de ani. Nici bunica Yiayia Stella nu a avut riduri şi a murit la 95 de ani”, a spus Aniston. Din păcate, și tatăl ei s-a stins anul trecut din viață.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg