Jennifer Aniston vorbeşte despre divorţul de Brad Pitt

5 ianuarie, 2015

Actriţa din “Cake” a oferit o rară mărturisire despre lucrul care i-a marcat viaţa personală, dar care i-a şi adus un plus de faimă, chiar dacă nedorită: eşecul căsătoriei cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005

Actriţa din “Cake” a oferit o rară mărturisire despre lucrul care i-a marcat viaţa personală, dar care i-a şi adus un plus de faimă, chiar dacă nedorită: eşecul căsătoriei cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, când acesta a părăsit-o pentru o altă frumuseţe a Hollywoodului, Angelina Jolie, actuala lui soţie!

Jennifer a reuşit, cu greu, să treacă peste despărţire şi trădare, confirmând acest lucru pentru emisiunea „CBS Sunday Morning”: “Nu mi se pare dureros. Cred că e o poveste care te urmăreşte pentru că e un titlu de ziar interesant. E mai degrabă un subiet mediatizat, atât”, spune cea care a suferit enorm după divorţul de actor.

Acum, când fiecare este bine mersi la casa lui – Brad este însurat oficial cu Angie, locuind cu ea şi cei 6 copii ai lor, iar Jen este logodită cu Justin Theroux – se pare că actriţa de 45 de ani a îngropat securea războiului cu fostul soţ, marea ei iubire. Dar asta nu le-a permis o amiciţie reală. “Ne-am urat toate cele bune şi tot soiul de lucruri de genul acesta, dar nu e chiar un lucru constant. Noi ştim care e adevărul nostru, dar zvonuri sunt mereu”.

În prezent, Jen se bucură să fie nominalizată la Globul de Aur şi este foarte posibil să fie nominalizată şi la Oscar.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}