Jennifer Coolidge s-a culcat cu 200 de bărbați după ce a jucat rolul mamei lui Stifler în filmul "Plăcinta americană"

5 august, 2022
pie1 jpg

Jennifer Coolidge susține că i-au trecut prin pat 200 de bărbați după succesul comediei  American Pie și că popularitatea ei a crescut peste noapte.

Actrița crede că nu ar fi avut parte de atâtea nopți pasionale dacă nu ar fi existat comedia  din 1999. Actrița în vârstă de 60 de ani, care a interpretat-o ​​pe mama lui Stifler, chiar a popularizat termenul „MILF”, cu referire la o replică din film.

După ce a devenit o senzație peste noapte jucând-o pe mama lui Stifler, în American Pie”,  în 1999, actrița a avut parte de multă acțiune sexuală. În film, personajul lui Jennifer își propune să-l seducă pe colegul de clasă al fiului ei Steve, Paul „S**t Break” Finch, interpretat de Eddie Kaye Thomas, acum în vârstă de 41 de ani.

pie4 jpg

„Au fost atât de multe beneficii să fac acel film. Adică, nu m-aș fi  culcat niciodată cu 200 de oameni”.

Comedia de succes  care îi are în distribuție pe Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Alyson Hannigan și Eugene Levy a ajuns în cinematografe în 1999 și a obținut venituri de peste 235 de milioane de dolari în întreaga lume.

Succesul a determinat-o pe vedetă să reia rolul și în celelalte producții, American Pie 2 (2001), American Wedding (2003) și American Reunion (2012).

Ea a mai obținut roluri în Legally Blonde și A Cinderella Story și, de asemenea, în sitcomul Friends.

Jennifer a recunoscut că s-a luptat adesea să găsească roluri înainte de marea ei performanță în American Pie. Ea a explicat că zeci de ani de respingere nu au deprimat-o, ci au făcut-o să lupte și mai mult, pentru că a înțeles că nu are nimic de pierdut.  

pie2 jpg

“Zece ani din viața mea de audiții și niciunul un loc de muncă”, a spus ea pentru aceeași publicație. Frica dispare când ești atât de obișnuit să pierzi. Există o oarecare libertate în asta."

Jennifer a mai dezvăluit că aproape a refuzat rolul Tanya din The White Lotus, chiar dacă prietenul ei, creatorul serialului, Mike White, a făcut acest personaj pentru ea.

„Nu mi-a plăcut felul în care arătam”, a spus ea. Actrița a fost sinceră și a recunoscut că s-a îngrășat în timpul pandemiei de covid.

Actrița nu s-a gândit niciun moment că The White Lotus va avea un succes atât de mare atunci când a filmat pentru primul sezon. De atunci, actrița a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru rolul din serialul HBO și a recunoscut că a fost „surprinsă”.



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg