Jennifer Coolidge s-a culcat cu 200 de bărbați după ce a jucat rolul mamei lui Stifler în filmul "Plăcinta americană"

5 august, 2022
pie1 jpg

Jennifer Coolidge susține că i-au trecut prin pat 200 de bărbați după succesul comediei  American Pie și că popularitatea ei a crescut peste noapte.

Actrița crede că nu ar fi avut parte de atâtea nopți pasionale dacă nu ar fi existat comedia  din 1999. Actrița în vârstă de 60 de ani, care a interpretat-o ​​pe mama lui Stifler, chiar a popularizat termenul „MILF”, cu referire la o replică din film.

După ce a devenit o senzație peste noapte jucând-o pe mama lui Stifler, în American Pie”,  în 1999, actrița a avut parte de multă acțiune sexuală. În film, personajul lui Jennifer își propune să-l seducă pe colegul de clasă al fiului ei Steve, Paul „S**t Break” Finch, interpretat de Eddie Kaye Thomas, acum în vârstă de 41 de ani.

pie4 jpg

„Au fost atât de multe beneficii să fac acel film. Adică, nu m-aș fi  culcat niciodată cu 200 de oameni”.

Comedia de succes  care îi are în distribuție pe Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Alyson Hannigan și Eugene Levy a ajuns în cinematografe în 1999 și a obținut venituri de peste 235 de milioane de dolari în întreaga lume.

Succesul a determinat-o pe vedetă să reia rolul și în celelalte producții, American Pie 2 (2001), American Wedding (2003) și American Reunion (2012).

Ea a mai obținut roluri în Legally Blonde și A Cinderella Story și, de asemenea, în sitcomul Friends.

Jennifer a recunoscut că s-a luptat adesea să găsească roluri înainte de marea ei performanță în American Pie. Ea a explicat că zeci de ani de respingere nu au deprimat-o, ci au făcut-o să lupte și mai mult, pentru că a înțeles că nu are nimic de pierdut.  

pie2 jpg

“Zece ani din viața mea de audiții și niciunul un loc de muncă”, a spus ea pentru aceeași publicație. Frica dispare când ești atât de obișnuit să pierzi. Există o oarecare libertate în asta."

Jennifer a mai dezvăluit că aproape a refuzat rolul Tanya din The White Lotus, chiar dacă prietenul ei, creatorul serialului, Mike White, a făcut acest personaj pentru ea.

„Nu mi-a plăcut felul în care arătam”, a spus ea. Actrița a fost sinceră și a recunoscut că s-a îngrășat în timpul pandemiei de covid.

Actrița nu s-a gândit niciun moment că The White Lotus va avea un succes atât de mare atunci când a filmat pentru primul sezon. De atunci, actrița a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru rolul din serialul HBO și a recunoscut că a fost „surprinsă”.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg