Jennifer Garner & Ben Affleck, despărţiţi, dar... împreună!

25 ianuarie, 2016
Exclusive    Ben Affleck & Jennifer Garner Leaving A Funeral With Christian Bale ***PREMIUM   Call For Pricing*** jpeg

Au obosit să-şi tot revitalizeze mariajul, dar gelozia i-ar putea salva de data aceasta.

Ben Affleck şi Jennifer Garner

După durerosul divorţ prin care a trecut în 2003, când s-a despărţit de primul ei consort, actorul Scott Foley, Jen a sperat că viaţa îi va aşterne un drum mai lin alături de al doilea soţ, actorul Ben Affleck. Doar că Ben n-a intrat în viaţa ei numai cu promisiuni de bine. La rău, Jen­nifer a descoperit un alcoolic dispus să-şi petrea­că nopţile prin cluburi cu prietenii şi un afemeiat care, doar din întâmplare, s-a lăsat dus la altar. Iar comportamentul lui nu s-a schimbat nici odată cu venirea pe lume a copiilor săi, pronosticul defa­vorabil dat mariajului lor conturându-se încă de-acum cinci ani, când, într-o încercare disperată de a-şi revigora mariajul, Jen a rămas însărcinată cu al treilea copil. La vremea aceea, scandalul fu­sese iscat de ipostazele de-o intimitate dubioasă în care a fost surprins Affleck cu Rebecca Hall, partenera lui din filmul The Town, la Festivalul de Film de la Veneţia. De-atunci, tabloidele i-au tot surprins mai mult despărţiţi, decât împreună la „şedinţele“ de joacă ale copiilor lor, Violet (10), Seraphina (7) şi Samuel (3), iar distanţa dintre ei s-a tot mărit, culminând cu anunţul divorţului făcut în 2015.

Ben Affleck, Jennifer Garner, Violet, Seraphina, şi Samuel

Dar iată cum, la şase luni de la despărţirea lor oficială, cuplul continuă să-şi trăiască viaţa sub acelaşi acoperiş, de dragul celor trei copii. În fine, în curtea aceleiaşi vile din Los Angeles, Jennifer ţinându-şi în continuare bărbatul la distanţă, pe­depsit în casa de oaspeţi. Şi, umblă vorba prin târg că, după ce au petrecut împreună Ziua Recunoş­tinţei şi Crăciunul, de Revelion au chefuit separat, fiecare având deja ceva planificat. Dacă Affleck a preferat să se refugieze la o petrecere cu vechii lui prieteni, unde a băut în voie, fără ca nimeni să-i numere paharele, surpriza a venit din partea lui Garner, care şi-a început anul în braţele lui Pa­trick Dempsey. O cunoştinţă mai veche de-ale ei, cu care a şi jucat o scenă intimă în Valentine’s Day (2010 – anul în care Jen era tot pe punctul de-a divorţa de Ben!) şi, totodată, un alt star gata să semneze actele de divorţ, dar care ezită să-şi lase casa şi nevasta din cauza celor trei copii de-acasă: Talula (13) şi gemenii Sullivan şi Darby (8).

Se leagă o idilă?

E-adevărat că nu ne-ar mira prea tare să ve­dem o altă poveste de dragoste născută din ală­turarea a două singurătăţi şi nici pe McDreamy încântat să facă... anatomie cu o altă femeie. Doar că, în centrul poveştii se află Jillian Dempsey, nevasta actorului şi prietenă, machieuză şi con­fidentă a lui Jennifer de ani buni. Un amănunt care i-ar putea împiedica să-şi continue idila. O idilă despre care apropiaţii lui Dempsey spun că-l fac pe acesta să zâmbească tot mai des, iar pe Ben să-şi arate colţii geloziei. Mai mult, faptul că Jen arată tot mai fit, e tot mai veselă şi mai dispusă să-şi afirme independenţa îl înnebuneşte la culme pe soţul ei, care încearcă să le boicoteze acum întâl­nirile. Aşadar, 2016 se anunţă a fi un an al bătă­liilor pentru dragoste, dar şi pentru satisfacerea orgoliilor. Iar rezultatul ar putea fi surprinzător.

Şi ei s-au amorezat pe platourile de filmare

Angelina Jolie & Brad Pitt

Angi şi Brad

Pe când filmau pentru pelicula Mr. & Mrs. Smith, în 2005, nu-şi închipuiau că vor ajunge să fie soţ şi soţie şi în realitate. Dar, cum viaţa bate filmul, cei doi au ajuns şi la altar, iar acum, la zece ani după întâlnirea lor cu scântei, au pus de-un alt parteneriat pentru marele ecran, în By the Sea.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

image

Fenomenul s-a repetat şi în cazul fostei soţii a lui Brad Pitt. În timp ce era implicat într-o relaţie cu Heidi Bivens, Justin Theroux s-a îndrăgostit de Jennifer pe platourile de la Wonderlust, în 2012. Ce-i drept, ne-au cam ţinut pe jar cu căsătoria lor, dar în cele din urmă au spus „Da!“ în 2015.

Blake Lively & Ryan Reynolds

image

S-au cunoscut la filmările pentru The Green Lantern, în 2010, şi de-atunci sunt nedespărţiţi. Căsătoria lor secretă din 2012 i-a surprins pe mulţi, dar rămân unul dintre cele mai frumoase şi mai discrete cupluri de la Hollywood.

Amber Heard & Johnny Depp

image

Părea că nimic nu-l va despărţi de dragostea vieţii lui, franţuzoaica Vanessa Paradis. Dar irezistibila Amber Heard i-a luat minţile boemului Johnny chiar în timpul filmărilor pentru producţia The Rum Diary, în 2011. Acum, sunt legaţi prin jurământul căsătoriei, din februarie 2015.

Mila Kunis & Ashton Kutcher

image

Împreună din 2012 şi căsătoriţi din vara lui 2015, cei doi actori s-au întâlnit pe vremea când ea avea doar 14 ani, pe platourile de filmare ale serialului That ’70s Show. Şi culmea, în cadrul show-ului, el a fost primul bărbat cu care ea s-a sărutat vreodată!

foto: hepta, guliver/rex features/getty images/splash news, www.cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg