Jennifer Garner, antrenamente crunte pentru a intra din nou în costumul Elektrei, în Deadpool & Wolverine

8 august, 2024

Actrița are veleități sportive, dar ca acum parcă niciodată nu s-a antrenat. Jennifer Garner dă clasă tinerelelor, căci programul său sportiv este unul draconic.

Jennifer Garner, Profimedia (1) jpg

Și vine după ședințe zilnice de plimbări sau alergat. Plus o alimentație sănătoasă și curată, cu mâncare gătită în casă.

Actrița a împărtășit cu fanii săi rețete, care mai de care mai apetisante. Jennifer Garner este o gospodină care face inclusiv piața! Asta dincolo de aerul de divă, care îi vine așa de bine.

Actrița a mai rărit întâlnirile publice cu fostul soț Ben Affleck, din moment ce acesta este pândit zi și noapte, după despărțirea de J Lo. Dar cei doi se înțeleg foarte bine și probabil femeie complexă ca Jennifer Garner nu va mai găsi vreodată.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram antrenamentul draconic menit să-i modeleze corpul pentru rolul Elektra.

Jennifer Garner a bifat o apariție surpriză, gustată de fani, în "Deadpool & Wolverine". Nu a apărut oricum, ci în costumul Elektrei, războinica pe care a interpretat-o și cu două decenii în urmă.

Zilele trecute, actrița de 52 de ani a postat pe Instagram un video în care a compilat luni întregi de antrenamente intense. "Devenind Elektra", a scris ea în descrierea filmulețului prin intermediul căruia le-a dat fanilor ocazia de a vedea o mică parte din tot efortul depus pentru a intra în cea mai bună formă fizică.

Antrenamentul vedetei a inclus sesiuni riguroase de box, scrimă, cardio, sărituri pe trambuline, nelipsitele exerciții cu greutăți și foarte mult pumping.

În mod evident, a ieșit din zona sa de confort și să ne înțelegem, este obișnuită cu împingerea limitelor.

Reluarea rolului Elektrei a venit la peste 20 de ani de când Jennifer Garner a intrat în lumea super-eroilor Marvel. "În afară de a încerca să-i conving pe colegii de grădiniță ai copiilor mei că eram un ninja secret, nu am mai pus mâna pe armele Elektrei din 2003. Eram în formă, dar nu în formă pentru Marvel", a scris starul în descrierea clipului care a făcut furori printre fani.

Luni întregi au existat și câte două antrenamente pe zi. "Nu știam că eu și Elektra aveam nevoie de un final", a mai adăugat Garner, aceasta fiindu-le recunoscătoare lui Ryan Reynolds și Shawn Levy că i-au dat ocazia de a încheia frumos acest capitol.

Prima dată când Jennifer Garner a fost Elektra s-a întâmplat în 2003, alături de Ben Affleck, în filmul "Daredevil". A urmat, în 2005, pelicula în care ea a fost personajul principal și care s-a numit chiar "Elektra".

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg