Jennifer Garner, aşa cum rar este văzută! Iat-o înarmată şi răzbunătoare

21 septembrie, 2018
jennifer garner peppermint (2) jpeg

Familiarizată cu scenele de acţiune, dar şi cu poziţia de părinte responsabil, actriţa Jennifer Garner se transformă în maşinărie de ucis în căutarea dreptăţii, odată cu apariţia în filmul „Peppermint: Gustul Răzbunării“.

Jennifer Garner, în filmul „Peppermint: Gustul Răzbunării“

Spre deosebire de majoritatea filmelor de acţiune, „Peppermint: Gustul Răzbunării“ construieşte povestea în jurul unei eroine: „Mi-a plăcut enorm povestea autentică şi faptul că personajul principal este feminin, semnificaţie căreia îmi place să îi dau importanţa cuvenită. Nu am mai interpretat până acum un personaj care să solicite nevoia viscerală de a apăra şi proteja familia, însă ideea este una cu care mi-a fost foarte uşor să rezonez“.

Efortul fizic intens pe care l-a presupus pregătirea pentru rol i-a oferit actriţei ocazia de a-şi reface condiţia fizică de invidiat, după o pauză prelungintă de la luptele directe şi cascadorii. După ani la rând în care a interpretat-o pe super-agenta Sydney Bristow, în popularul serial TV „Alias” sau filmele „Elektra” şi „Regatul”, Garner s-a orientat către partituri mai dramatice.

Pregătită să revină la acţiune odată cu rolul lui Riley, Jennifer a avut ocazia să-şi întreacă toate limitele din mai multe puncte de vedere, cea mai mare provocare fiind aceea de a combina experienţa dramatică şi cea de actor de acţiune: „N-am mai filmat o scenă de luptă de mai bine de 11 ani, o pauză extrem de lungă pentru o revenire în forţă cum plănuiam, însă am avut convingerea că sunt capabilă. Antrenamentul fizic este cel care a ajutat-o pe Riley să îşi canalizeze disperarea şi motivaţia emoţională din spatele răzbunării sale”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg