Jennifer Garner, de nerecunoscut într-un pictorial. Actrița apare blondă și îmbrăcată sumar, pe copertă

11 mai, 2023

Blondă, dar și cu părul roz, actrița în vârstă de 51 de ani a bifat o apariție inedită în revista ”Allure”, de pe coperta căreia zâmbește îmbrăcată sumar.

Jennifer Garner, aprilie 2023, Getty (2) jpg

În interviul pentru publicația americană, Jennifer Garner a vorbit despre dificultatea ei de a-și impune propriile limite, pentru că este percepută întotdeauna ca fiind o „persoană draguță”.

”Nu mă pricep să fiu falsă”, susține răspicat vedeta din ”Azi 13, mâine 30”. Diafana fostă soție a lui Ben Affleck și mama celor trei copii ai actorului este într-adevăr percepută ca persoana matură, ce poate rezolva orice impediment. 

Este o femeie atât de firească, o mamă atât de clasică, încât editorul Allure spune că e greu să uiți că nu este totuși o mamă obișnuită.

De fapt, astfel de dedublări le face mai mult din punct de vedere artistic: în filme și în pictoriale. Căci Jennifer Garner din viața reală își dă silința să rămână cât mai naturală, cât mai normală.

Diva gătește, face piața și trage din greu la sala personală de la domiciliu. Nu externalizează, ci își rezolvă singură marea majoritate a problemelor. Inclusiv de șantierul propriei case s-a ocupat și l-a supervizat îndeaproape.

Acum, la 51 de ani, se zvonește că ar fi gata să se mărite din nou cu John Miller, iubitul său de care făcuse pauză în pandemie. Răutăcioșii au spus că s-ar fi inspirat de la Ben Affleck. Cert este că Jennifer Garner a reușit să facă armonia să domnească în familia lor extinsă. Se înțelege de minune cu Jennifer Lopez și copiii acesteia.

În interviu, Jennifer Garner a vorbit și despre experiența sa ca părinte. Ea are trei copii cu fostul său soț, Ben Affleck – Violet Anne, de 17 ani, Seraphina Rose, de 13 ani, și Samuel, de 10 ani.

„Copiii tăi își vor da seama cu adevărat cine și ce sunt atunci când vor fi mai mari și, cel mai probabil, se vor maturiza frumos. Eu am multă încredere în copiii mei. Nu le iubesc toate comportamentele, tot timpul. Este complicat să crești. Noi nu am avut atât de mulți ochi asupra noastră așa cum au copiii noștri”, a spus Jennifer Garner.

„Eu am fost așa când am devenit prima dată mamă. Fiica mea cea mare nu a avut nicio șansă. Nu a putut avea niciun gând liber – eram peste tot. Am fost un coșmar pentru toți cei de lângă mine”, a mărturisit actrița.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg