Jennifer Garner le-a dus pe fiica sa și pe fiica lui Jennifer Lopez la Disneyland. Sunt bune prietene

30 mai, 2023

Seraphina și Emme sunt cele mai bune prietene. Fiica de 14 ani a lui Ben Affleck și fiica de 15 ani a lui J Lo au devenit de nedespărțit, drept pentru care Jennifer Garner le-a dus pe amândouă la Disneyland, iar fetele s-au distrat de minune.

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg

Jennifer Garner pare că a dorit să facă ceva special în weekendul care tocmai s-a încheiat, când în SUA s-a celebrat Memorial Day (Ziua Memorială sau Ziua Eroilor), o sărbătoare oficială la nivel federal, care este sărbătorită în ultima zi de luni din mai. Denumită în trecut și Decoration Day, ea comemorează soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar. A fost introdusă la început pentru a cinsti soldații unioniști uciși în Războiul Civil American – dar după Primul Război Mondial a fost extinsă la o cinstire a americanilor care au murit în orice război. Memorial Day marchează adesea începutul sezonului vacanțelor de vară, care se termină odată cu Labor Day.

Și în această atmosferă festivă, fosta soție a lui Ben Affleck a mers cu o prietenă, cu fiica sa cea mică și cu fiica lui Jennifer Lopez la Disneyland, unde s-au distrat de minune. Cele două adolescente sunt de nedespărțit, se țin și de mână sau de braț. La această vârstă, prietenia este unul dintre cele mai importante lucruri din viață.

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (2) jpg

Jennifer Garner înțelege asta, drept pentru care a dorit să le ofere fetelor o zi agreabilă. Actrița din „Elektra” a fost, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze, s-a distrat cu fetele și nu de puține ori s-a oprit să le fotografieze.

Jennifer Garner s-a îmbrăcat lejer pentru această zi de distracție la Disneyland, cu jeanși, o bluză albastră cu un smiley galben, șapcă și pantofi sport, comozi, ideali pentru o zi petrecută în marele parc de distracții, celebru în toată lumea.

Actrița are trei copii cu Ben Affleck, actualul soț al lui Jennifer Lopez: Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, de 14 ani și fiul Samuel, de doar 10 ani. J Lo îi are pe gemenii în vârstă de 15 ani, Max și Emme, iar tatăl lor este cântărețul Marc Anthony, fostul soț al divei.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au bucurat de susținerea întregii familii, atunci când au decis să se căsătorească. Copiii săi îl adoră pe Ben, iar copiii actorului se simt minunat cu J Lo. Jennifer Garner a contribuit enorm la armonia în familie și toți copiii o îndrăgesc.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg