Jennifer Garner le-a dus pe fiica sa și pe fiica lui Jennifer Lopez la Disneyland. Sunt bune prietene

30 mai, 2023

Seraphina și Emme sunt cele mai bune prietene. Fiica de 14 ani a lui Ben Affleck și fiica de 15 ani a lui J Lo au devenit de nedespărțit, drept pentru care Jennifer Garner le-a dus pe amândouă la Disneyland, iar fetele s-au distrat de minune.

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg

Jennifer Garner pare că a dorit să facă ceva special în weekendul care tocmai s-a încheiat, când în SUA s-a celebrat Memorial Day (Ziua Memorială sau Ziua Eroilor), o sărbătoare oficială la nivel federal, care este sărbătorită în ultima zi de luni din mai. Denumită în trecut și Decoration Day, ea comemorează soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar. A fost introdusă la început pentru a cinsti soldații unioniști uciși în Războiul Civil American – dar după Primul Război Mondial a fost extinsă la o cinstire a americanilor care au murit în orice război. Memorial Day marchează adesea începutul sezonului vacanțelor de vară, care se termină odată cu Labor Day.

Și în această atmosferă festivă, fosta soție a lui Ben Affleck a mers cu o prietenă, cu fiica sa cea mică și cu fiica lui Jennifer Lopez la Disneyland, unde s-au distrat de minune. Cele două adolescente sunt de nedespărțit, se țin și de mână sau de braț. La această vârstă, prietenia este unul dintre cele mai importante lucruri din viață.

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (2) jpg

Jennifer Garner înțelege asta, drept pentru care a dorit să le ofere fetelor o zi agreabilă. Actrița din „Elektra” a fost, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze, s-a distrat cu fetele și nu de puține ori s-a oprit să le fotografieze.

Jennifer Garner s-a îmbrăcat lejer pentru această zi de distracție la Disneyland, cu jeanși, o bluză albastră cu un smiley galben, șapcă și pantofi sport, comozi, ideali pentru o zi petrecută în marele parc de distracții, celebru în toată lumea.

Actrița are trei copii cu Ben Affleck, actualul soț al lui Jennifer Lopez: Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, de 14 ani și fiul Samuel, de doar 10 ani. J Lo îi are pe gemenii în vârstă de 15 ani, Max și Emme, iar tatăl lor este cântărețul Marc Anthony, fostul soț al divei.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au bucurat de susținerea întregii familii, atunci când au decis să se căsătorească. Copiii săi îl adoră pe Ben, iar copiii actorului se simt minunat cu J Lo. Jennifer Garner a contribuit enorm la armonia în familie și toți copiii o îndrăgesc.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg