Jennifer Garner, o mamă model. Cât timp le alocă actriţa copiilor, chiar dacă şi ea s-a împăcat cu fostul iubit

19 octombrie, 2021
1 garner jpg jpeg

Jennifer Garner este o mamă foarte responsabilă. În cele mai multe fotografii tip paparazzi, actriţa este în compania copiilor săi pe care îi are cu Ben Affleck.

Deşi a urmar reţeta fostului soţ, care s-a împăcat cu fosta iubită, Jennifer Lopez, Garner nu îşi neglijează copiii pentru a-şi întâlni iubitul, pe John Miller, bărbatul de care se despărţise la începutul pandemiei de coronavirus.

Cumva cei doi fie au pus relaţia pe pauză, fie au rămas buni prieteni şi flacăra s-a reaprins automat. Căci din vară, relaţiile celor doi s-au apropiat considerabil, culminând cu vizita bărbatului la domiciliul actriţei.

În orice caz, Jennifer Garner este o mamă ireproşabilă. Toate acţiunile sale sunt menite în primul rând pentru copii, apoi pentru ea. O vedem constant cum merge la piaţă, cum alege produsele, cum îşi însoţeşte copiii la şcoală sau la diverse activităţi pe care aceştia le au.

Şi Ben Affleck este implicat în viaţa de familie, însă Jennifer este părintele cu care copiii locuiesc.

În cele mai recente fotografii, simpatica actriţă din ”Azi 13, mâine 30” este văzută cum a mers să-şi ia fiul în vârstă de 9 ani de la şcoală. De remarcat cât de disciplinaţi sunt toţi părinţii şi cum păstrează distanţa între ei, în timp ce îşi aşteaptă copiii să iasă de la cursuri.

După ce Sam a ieşit din şcoală, Jennifer îl ţine de mână şi se îndreaptă amândoi spre maşină. Întrucât Sam este mezinul, cu el îşi petrece şi cele mai multe clipe, surorile lui mai mari sunt adolescente deja şi au activităţi care de care mai diverse.

Apoi cei doi s-au plimbat prin Brentwood. Bruneta în vârstă de 49 de ani arată foarte bine şi a optat pentru pantaloni negri şi pulover gri. Atât mama, cât şi fiul au purtat mască de protecţie pe stradă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg