Jennifer Garner și-a organizat nunta acum, la 50 de ani: ”Nu-mi venea să cred că făceam asta”

25 noiembrie, 2022
1 jennifer garner jpg jpeg

Jennifer Garner nu are celebritatea cuplului Bennifer, din care face parte Ben Affleck, fostul său soț, însă a intrat fără să vrea în atenția presei mai intens decât de obicei tocmai fiindcă este mama copiilor lui Ben Affleck.

O lady desăvârșită, Jennifer Garner nu are răutăți gratuite sau ranchiună vizavi de fostul soț. Dimpotrivă, se înțeleg grozav și-și cresc împreună copiii armonios, iar într-un interviu recent, Jennifer Lopez a mărtuirisit că se înțelege foarte bine cu actrița din ”Alias”.

Odată cu marea nuntă a cuplului Jennifer Lopez, presa a speculat că un astfel de eveniment ar aștepta-o și pe Jennifer Garner, mai ales că pe mână i-a răsărit un inel ce pare a fi de logodnă, de când s-a împăcat cu fostul iubit John Miller. Ea se iubește cu Miller de 4 ani, totuși a existat o perioadă, cea de lockdown, când cei doi se despărțiseră. Acum frumosul cuplu nu se mai ascunde.

Ei bine, ce nu știe presa este că Jennifer Garner a schimbat prefixul cu o nuntă. Actrița a mărturisit că nici ei nu i-a venit să creadă, scrie presa mondenă internațională, după interviul recent pe care l-a acordat Town & Country. Evenimentul a avut loc în aprilie, odată cu împlinirea a 50 de ani! Inițial, s-a dorit o petrecere extinsă, cu familia. Însă de acolo, lucrurile s-au rostogolit rapid, mărturisește actrița. A fost așa un chef, încât, spune Jennifer Garner, poate fi numit nuntă. Totuși, există și o latură minunată a acestui eveniment. Implicată într-o acțiune de caritate, actrița și-a mobilizat toți invitații să încarce fiecare cu alimente câte un rucsac. S-au strâns 5000 de pachete, e încântată vedeta. Și toate au mers la programul ”Binecuvântări într-un rucsac”.

Bucuriile s-au ținut lanț când a împlinit 50 de ani. Actrița a mai avut parte de o surpriză, Donny Osmond, preferatul său din copilărie, i-a cântat la mulți ani într-un videoclip și a surprins-o cu un cadou în timp ce era în oraș. Actrița a fost așa de emoționată, că nu mai știa dacă să râdă sau să plângă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg