Jennifer Garner și-a organizat nunta acum, la 50 de ani: ”Nu-mi venea să cred că făceam asta”

25 noiembrie, 2022
1 jennifer garner jpg jpeg

Jennifer Garner nu are celebritatea cuplului Bennifer, din care face parte Ben Affleck, fostul său soț, însă a intrat fără să vrea în atenția presei mai intens decât de obicei tocmai fiindcă este mama copiilor lui Ben Affleck.

O lady desăvârșită, Jennifer Garner nu are răutăți gratuite sau ranchiună vizavi de fostul soț. Dimpotrivă, se înțeleg grozav și-și cresc împreună copiii armonios, iar într-un interviu recent, Jennifer Lopez a mărtuirisit că se înțelege foarte bine cu actrița din ”Alias”.

Odată cu marea nuntă a cuplului Jennifer Lopez, presa a speculat că un astfel de eveniment ar aștepta-o și pe Jennifer Garner, mai ales că pe mână i-a răsărit un inel ce pare a fi de logodnă, de când s-a împăcat cu fostul iubit John Miller. Ea se iubește cu Miller de 4 ani, totuși a existat o perioadă, cea de lockdown, când cei doi se despărțiseră. Acum frumosul cuplu nu se mai ascunde.

Ei bine, ce nu știe presa este că Jennifer Garner a schimbat prefixul cu o nuntă. Actrița a mărturisit că nici ei nu i-a venit să creadă, scrie presa mondenă internațională, după interviul recent pe care l-a acordat Town & Country. Evenimentul a avut loc în aprilie, odată cu împlinirea a 50 de ani! Inițial, s-a dorit o petrecere extinsă, cu familia. Însă de acolo, lucrurile s-au rostogolit rapid, mărturisește actrița. A fost așa un chef, încât, spune Jennifer Garner, poate fi numit nuntă. Totuși, există și o latură minunată a acestui eveniment. Implicată într-o acțiune de caritate, actrița și-a mobilizat toți invitații să încarce fiecare cu alimente câte un rucsac. S-au strâns 5000 de pachete, e încântată vedeta. Și toate au mers la programul ”Binecuvântări într-un rucsac”.

Bucuriile s-au ținut lanț când a împlinit 50 de ani. Actrița a mai avut parte de o surpriză, Donny Osmond, preferatul său din copilărie, i-a cântat la mulți ani într-un videoclip și a surprins-o cu un cadou în timp ce era în oraș. Actrița a fost așa de emoționată, că nu mai știa dacă să râdă sau să plângă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg