Jennifer Garner, surprinsă fără machiaj în timp ce mergea la fizioterapie. Și-a ascuns chipul sub șapcă

17 martie, 2023
FotoJetGarner jpg

Fosta soție a lui Ben Affleck și mama celor trei copii ai săi este o persoană foarte activă. Actrița, obișnuită să facă sport din plin, urmează zilele acestea un program de fizioterapie.

Paparazii nu au ratat-o și au surprins-o în timp ce pleca să-și facă ședințele la clinica Maven. Jennifer Garner este, de data aceasta, mult mai obosită, iar asta i se vede pe chip. Vedeta a încercat un mic camuflaj și a purtat o șapcă, însă degeaba, oricine o poate recunoaște.

Jennifer Garner fără machiaj (3) jpg

Actrița s-a îmbrăcat complet în negru și s-a grăbit să ajungă la mașina sa, un autovehicul marca BMW.

Jennifer Garner are foarte multă grijă de ea, este atentă cu sănătatea și silueta. În rutina sa zilnică a încorporat sportul, fie că sunt ședințe de fitness sau cardio, aerobic, pilates, antrenament cu greutăți sau jogging. Orice ar face, Jennifer Garner se mișcă. La 50 de ani, cu atât mai mult este nevoie de integrarea sportului în viața de zi cu zi. Fiul său îi calcă pe urme în ce privește activitatea fizică. Micuțul Samuel pe care îl are cu Ben Affleck face înot de câteva ori pe săptămână, încă de când era mic.

Nu de mult, Jennifer Garner a dezvăluit care sunt principalele lucruri pe care se bazează rutina sa de frumusețe. Și actrița a spus un lucru minunat, demn de luat în seamă: ”Nimic nu arată mai bine la 50 de ani decât o față pe care ai învățat să aplici cremă cu protecție solară încă de la 20 de ani.”

Jennifer Garner se dă zilnic cu o cremă cu SPF, despre care afirmă că este principalul pion al frumuseții. Apoi alte creme destinate hidratării și tonifierii.

Actrița nu este o împătimită a fardurilor, iar în viața de zi cu zi este de multe ori surprinsă fără machiaj. Pe chipul său se vede clar că nu există urme ale intervențiilor estetice. Se pare că nici fosta soție, nici actuala soție a lui Ben Affleck nu sunt amatoare de terapii invazive.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg