Jennifer Grey din filmul „Dirty Dancing” a avut o relaţie secretă cu Matthew Broderick, dar un accident fatal a scos totul la suprafaţă

8 decembrie, 2021
12 jen4 jpg jpeg

A fost nevoie de un accident de maşină mortal pentru ca relaţia lui Jennifer Grey cu Matthew Broderick să devină cunoscută publicului. Aflaţi totul despre povestea lor şi ce s-a întâmplat cu ei după accident!

Astăzi, actorul Matthew Broderick este căsătorit cu actriţa Sarah Jessica Parker, în timp ce Jennifer Grey este singură, deşi a fost măritată cândva cu actorul şi regizorul Clark Clegg. 

Matthew Broderick şi Jennifer Gray erau două dintre cele mai populare chipuri de la Hollywood după ce jucaseră împreună în filmul de succes „Ziua liberă a lui Ferris Bueller”. În 1987, Broderick tocmai terminase de filmat „Biloxi Blues”, iar Grey începea să cunoască celebritatea datorită producţiei „Dirty Dancing”. 

Înainte de lansarea filmului, cei doi au decis să facă împreună o călătorie romantică în Irlanda. Din păcate, aceasta s-a transformat într-o tragedie care a ajuns să îi bântuie pentru totdeauna. 

Pe 5 august 1987, Broderick, 25 de ani, şi Grey, 27 de ani, au închiriat un BMW 316 şi au decis să conducă de la Irvinestown la Maguiresbridge, în Irlanda de Nord. Ploaia i-a încetinit şi s-au oprit la o benzinărie pentru o vreme.  Ulterior, s-au rătăcit şi s-au oprit să-i ceară unui poliţist indicaţii. Ofiţerul i-a recomandat lui Broderick un traseu mai bun, dar acesta din urmă a ignorat sugestia şi şi-a continuat drumul.

La un moment dat, actorul a trecut pe banda greşită şi a intrat în coliziune cu un Volvo condus de o localnică. Margaret, 63 de ani, şi fiica ei, 28 de ani, au murit pe loc în accident. Broderick a fost condamnat pentru conducere neglijentă şi amendat cu 175 de dolari. 

Broderick s-a ales cu un picior rupt, în timp ce Grey a suferit lovituri severe în urma accidentului, care i-a rupt mai multe ligamente de la nivelul gâtului. Cu toate acestea, ea a supravieţuit şi a primit tratament.

La două săptămâni după accidentul de maşină, Grey s-a trezit din nou la ştiri. Actriţa primise recenzii excelente pentru rolul principal din filmul „Dirty Dancing”.  Ea jucase rolul unei adolescente din anii '60 care se îndrăgosteşte de un instructor de dans arătos, nimeni altul decât. Patrick Swayze. Jennifer a demonstrat că ştie să danseze în timpul audiţiei şi a dat totul pentru a impresiona în timpul probei de cinci minute.

Cu toate acestea, Jennifer a decis să nu mai să lucreze pentru o perioadă, Actriţa nu se putea împăca după recentul accident cu succesul ei brusc.

„Am devenit iubita Americii în cinci zile de la accident”, mărturisea diva. Ea a explicat că juxtapunerea acelei dureri profunde, vinovăţia supravieţuitorului şi apoi succesul rolului au fost prea multe pentru ea.

Broderick a continuat să lucreze, dar a primit mai puţine contracte pentru o perioadă din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Când a făcut o reclamă pentru Honda, compania a fost puternic criticată pentru că a făcut această alegere. 

După un timp, Grey şi-a revenit emoţional şi a continuat să joace. În 2001, s-a căsătorit cu Glegg şi a născut-o pe fiica lor, Stella. În ciuda acestor întâmplări, viaţa ei a fost marcată de acele dureri constante cu care a rămas după accident. Grey a făcut totul pentru a-şi alina suferinţa, dar niciunul tratament nu a dat rezultate pe termen lung. Aceste complicaţii au făcut-o pe vedetă să respingă mai multe oferte de a apărea la „Dancing With The Stars”. 

Cu toate acestea, după ce colegul ei din „Dirty Dancing”, Swayze, a murit din cauza cancerului pancreatic în septembrie 2009 şi după diagnosticul de cancer care i-a schimbat viaţa, ea a decis să danseze din nou. 

Grey a spus că Swayze a avut un impact enorm asupra ei, deoarece era neînfricat. Prin urmare, a decis să-şi asume mai multe riscuri. Hotărârea actriţei a culminat cu participarea la ediţia din 2010 a DWTS, pe care a câştigat-o alături de partenerul ei de dans, Derek Hough. 

De asemenea, s-a întâlnit cu un medic pentru a-şi rezolva problemele cronice ale gâtului. S-a descoperit că avea măduva spinării comprimată. Astfel, chirurgul ei i-a introdus o placă de titan în gât pentru a o stabiliza. Chirurgul a găsit şi un nodul canceros pe tiroida lui Grey şi l-a îndepărtat.

Ca şi Jennifer, şi Broderick a suferit după accidentul din Irlanda de Nord. Actorul s-a simţit vinovat că a provocat moartea lui Margaret şi a Annei şi a căutat cu disperare o alinare

După ani de terapie, Broderick a decis să se vadă cu familia celor două femei pe care le-a ucis în accident. În 2002, fiul lui Doherty şi fratele lui Gallagher, Matthew, a spus că, deşi încă se întristează pentru pierderea mamei şi a surorii sale, ştie că Broderick nu le-a ucis în mod deliberat. 

Cei doi s-au cunoscut după ce Broderick a avut cu soţia sa, Sarah Jessica Parker, primul copil. 

În 1997, la 10 ani după incident, Broderick s-a căsătorit cu Parker. Au devenit părinţi pentru James şi gemenele Loretta şi Tabitha. 

În ciuda faptului că sunt căsătoriţi de 23 de ani, Broderick şi Parker nu sunt străini de zvonurile despre divorţ. Cu toate astea, au rămas împreună şi au demonstrat că astea sunt doar bârfe.

Între timp, Grey şi Gregg s-au separat pe cale amiabilă în ianuarie 2020 şi şi-au finalizat divorţul în februarie 2021. Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg