Jennifer Lawrence, îndurerată. După cine plânge actriţa?

12 aprilie, 2017
jennifer lawrene png png

Jennifer Lawrence este de-a dreptul şocată şi îndurerată, după ce a aflat de moartea bruscă a vechiului său prieten, starul MTV, Clay Adler. Moartea tânărului de 27 de ani, care s-a sinucis cu un pistol, a devastat-o pe actriţă, căci între cei doi a existat o legătură puternică. Erau amici şi se întâlneau des atunci când amândoi porneau în carieră la Hollywood, iar Adler era deja pe jumătate faimos pentru că apăruse în două sezoane ale serialului TV, " Newport Harbor: The Real Orange County".

Jennifer suferă din cauza morţii vechiului său prieten.

Cei doi au participat chiar şi la Premiile Movieguide în 2007. De atunci, cariera lui Jennifer a devenit explozivă, culminând cu câştigarea premiului Oscar în 2013. Adler a făcut şi el o carieră în televiziune, dar nu a avut atât de mare succes după serialul care l-a consacrat. Surse apropiate lui Lawrence spun că ea a primit cu greu moartea prietenului său: „Este cu adevărat trist, pentru că ea îşi aminteşte cu plăcere de momentele în compania lui Clay şi nu vrea să audă că aşa ceva s-a întâmplat, mai ales că îl cunoştea foarte bine. Este păcat şi Jennifer este foarte tristă„.

Clay s-a sinucis în deşert.

Se pare că Alder ar fi fost în deşert cu prietenii săi, când s-a sinucis cu o împuşcătură în cap, conform TMZ. Din păcate, a murit în spital în ziua următoare, poliţia declarând că nu a existat alcool sau urme de droguri în corpul său, dar că ar fi avut o depresie pe fondul unei boli psihice. Moartea sa a provocat un gol în sufletului familiei sale, dar şi al lui Jennifer Lawrence.

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg