Jennifer Lawrence, părăsită de iubit! Ce s-a întâmplat?

14 decembrie, 2016
asta 5 jpg jpeg

Frumoasa actriţă şi regizorul filmului “Lebăda neagră” nu mai sunt nici pe departe la fel de amorezaţi unul de celălalt ca până acum.

image

Până mai ieri, Jennifer (26) şi Darren Aronofsky (47) îşi etalau sentimentele în plină stradă, se sărutau şi flirtau în public, fără să-şi ascundă atracţia evidentă dintre ei. În momentul de faţă, însă, actriţa şi regizorul au decis să dea o pauză idilei lor.

“N-a fost nici pe departe relaţia serioasă care părea să fie. Pur şi simplu se simţeau bine în prezenţa celuilalt şi profitau de asta până când întâlneau pe cineva mai serios”, a declarat un apropiat de-ai starurilor hollywoodiene.

Relaţia dintre Darren Aronofsky şi Jennifer s-a răcit!

Luna trecută, Lawrence părea mai înamorată ca niciodată în compania lui Aronofsky în New York, dar lucrurile s-au schimbat radical de atunci. Darren n-a fost deloc plăcut impresionat de afirmaţiile pe care Jennifer le-a făcut pentru Vanity Fair.

“O consideră destul de imatură şi a considerat că declaraţiile ei despre zona ei intimă sunt cam deplasate. Nu înţelege ce fel de simţ al umorului are ea. Darren are un fiu de 10 ani, Henry, la care trebuie să se gândească”, a conchis sursa celor de la RadarOnline.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg