Jennifer Lawrence, pictorial seminud. Cât este de sexy!

14 august, 2017
jennifer lawrence png

Jennifer Lawrence a acceptat provocarea şi a fost protagonista unui pictorial natural, seminud, pentru revista Vogue. Nemachiată şi cu părul răvăşit, actriţa în vârstă de 26 de ani a făcut furori pe reţelele de socializare cu noile sale fotografii artistice.

Este o persoană dezinhibată, ba chiar a apărut în bikini şi în rochii transparente pe covorul roşu, iar acum actriţa ia şi ea modelul colegelor de breaslă cu mai mulţi ani experienţă, care s-au lăsat fotografiate în cele mai sexy ipostaze, seminud, topless, sau complet dezbrăcate. Ce-i drept, este o fotografie cuminte pe lângă cele care au apărut pe internet, cu actriţa goală puşcă, după ce un hacker i-a spart telefonul mobil şi i-au furat câteva fotografii compromiţătoare în 2014. Astfel, zeci de poze personale au făcut deliciul internauţilor după ce hacker-ul le-a urcat pe Internet.

Jennifer va apărea pe coperta reviste, ocazie cu care a acordat şi un interviu interesant în care vorbeşte despre experienţa sa ca vedetă care a suferit de pe urma atacurilor provocate de hackeri. La doar 26 de ani, ea a renunţat la inhibiţii şi s-a expus într-o serie de fotografiile artistice, fără machiaj, care, distribuite pe Instagram, au fost apreciate de mai bine de 200 de mii de fani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg