Jennifer Lawrence porneşte un război la Hollywood!

15 octombrie, 2015
jennifer lawrence wenn22454837 jpg jpeg

Actriţa a stârnit valuri de rumoare la Hollywood, adunând nume mari ale Cetăţii Filmului de partea sa în această luptă pe care a început-o în mediul virtual. Despre ce este vorba?

image

Jennifer a postat o scrisoare deschisă pe site-ul prieteni sale, Lena Dunham (lennyletter.com), luând atitudine împotriva unei discriminări practicate la Hollywood căreia ea însăşi i-a căzut victimă. Astfel, Lawrence a folosit informaţiile pe care le-a descoperit cu stupoare în urma atacului hackerilor din Coreea de Nord asupra sistemului informaţional folosit de Sony Pictures. E ceea ce s-a numit dosarul Sony Hack, care a scos la iveală peste 30.000 de documente din 170.000 de e-mailuri. Aşa a aflat Jennifer că ea a fost plătită mult mai puţin decât colegii ei de sex masculin pentru prestaţia din filmul "American Hustle".

"Când s-a petrecut atacul hackerilor asupra Sony, iar eu am descoperit ce diferenţă mare era între salariul meu şi cel al persoanelor dotate cu penis, nu m-am supărat pe cei de la Sony Pictures. M-am supărat pe mine însămi fiindcă eşuasem ca negociator şi nu dorisem să mă lupt prea mult pentru nişte milioane de dolari în plus, de care, sincer, datorită celor două francize în care am jucat, n-am nevoie. Dar nu cred că sunt singura femeie cu această problemă", a punctat Lawrence, subliniind faptul că la Hollywood, chiar şi la cel mai înalt nivel, actriţele sunt mai prost plătite decât actorii. Tocmai de aceea, Jennifer a urmat şi pasul doi în lupta sa: ea a pus piciorul în prag şi a cerut un salariu mai mare decât colegul ei, Chris Pratt, pentru blockbusterul "Passengers". Rezultatul: Pratt va fi plătit cu 12 milioane, iar ea cu 20! Printre cei care o susţin public pe Jennifer în acţiunea sa se numără Emma Watson, dar şi Bradley Cooper, chiar unul dintre actorii plătiţi mai bine decât ea pentru "American Hustle". "Lumea e plină de problema dublului standard în toate domeniile. Acesta este doar un aspect", a concluzionat Bradley.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg