Jennifer Lawrence şi alte vedete, în fotografii nud, publicate online de un hacker: vezi pozele!

1 septembrie, 2014

Cea mai recentă victimă a hackerilor este actriţa din trilogia “Jocurile foamei”, ale cărei fotografii nud – în jur de 60, conform hackerului responsabil – au fost făcute publice duminică.

Cea mai recentă victimă a hackerilor este actriţa din trilogia “Jocurile foamei”, ale cărei fotografii nud – în jur de 60, conform hackerului responsabil – au fost făcute publice duminică. Reacţiile nenumărate de compătimire ori dezminţire de pe Twitter, cât şi cea oficială a vedetei au confirmat acest lucru.

Nu doar Jennifer a fost atacată astfel: se pare că 101 femei celebre au fost victimele unui hacker care s-a folosit de aplicaţia iCloud pentru a sparge parolele telefoanelor acestora şi de a sustrage poze compromiţătoare cu ele, postându-le apoi pe un site faimos, 4chan. Purtătorul de cuvânt al frumoasei actriţe a confirmat că pozele sunt reale:

“Este o violare flagrantă a intimităţii. Autorităţile au fost contactate şi vor judeca pe oricine a postat fotografiile furate cu Jennifer Lawrence”,a declarat acesta.

Hackerul a scris duminică pe site-ul 4chan.com că acceptă chiar donaţii pentru a posta un videoclip cu Jennifer Lawrence în timpul unui act sexual, menţionând: “Ştiu că nimeni nu mă va crede, dar am un filmuleţ cu Lawrence. E scurt, puţin peste 2 minute, şi îi poţi vedea doar sânii. În orice caz, dacă îl vrea cineva, să mă anunţe şi-l voi posta anonim.”

De aceea, numele actriţei de 24 de ani a fost un trend pe Twitter, de duminică încoace. Fanii o compătimesc pentru umilinţa publică. Unele vedete, printre care se numără Kate Bosworth, Kaley Cuoco, Kim Kardashian, Amber Heard, Avril Lavigne etc. – au dezminţit ideea că fotografiile nud sunt reale.

Twitter a suspendat deja conturile de pe care s-au postat fotografiile nud cu vedetele.

Vezi aici pozele cu Jennifer Lawrence în ipostazele intime

FOTO imgurRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE