Jennifer Lawrence, urmărită de ghinion

27 noiembrie, 2016
jennifer darren jpeg

Pare mai îndrăgostită ca niciodată! Însă sentimentele pe care le are frumoasa actriţă pentru regizorul filmului „Lebăda neagră“ nu-i permit să întrezărească pericolul care o paşte.

Prea naivă? Jennifer e topită după Darren Aronofsky, dar slabe şanse ca idila lor să aibă happy end.

 Nimeni nu mă in­vită în oraş“, se plângea anul trecut în Vogue. „Sunt singură în fiecare sâmbă­tă seara“, a continuat Jennifer Lawrence (26) să ne convingă cât de greu îi e unei tinere câş­tigătoare de Oscar – care mai este şi talenta­tă, bogată şi cât se poate de frumoasă – să nu pună pe fugă bărbaţii. La începutul anului se mândrea cu standardele înalte pe care le are pentru posibilii iubiţi, după care a lăsat garda jos şi a recunoscut: „De-abia aştept să mă că­sătoresc, să găsesc acea persoană cu care să-mi petrec tot restul vieţii şi care să devină tatăl copiilor mei!“ Şi pare că l-a găsit! În persoana lui Darren Aronofsky (47), regizorul filmului Le­băda Neagră, de care nu se mai dezlipeşte. Îl soarbe din priviri, îl sărută-n plină stradă, iar publicaţia Life & Style chiar îl vede un poten­ţial domn Lawrence. Dar să nu anticipăm deja nunta, pentru că sunt slabe şanse ca Jennifer şi Darren să ajungă vreodată la altar!

Da, ea este superbă, iar el abia dacă poate fi catalogat drept bărbat bine, însă nu aspectul fizic stă în calea fericirii lor. Nici măcar pe dife­renţa de vârstă dintre ei – de 21 de ani! – nu dăm vina. Sau pe notorietatea ei şi lipsa statutului de superstar în cazul lui. Nu, n-o să-i despartă invidia lui pe succesul ei (ea a câştigat deja un Oscar, pe când el are doar o nominalizare) şi nici divergenţele cauzate de dezinhibarea ei şi închistarea lui. Femeia care a bifat până acum nişte cuceriri de toată lauda – precum Chris Martin din trupa Coldplay, Bradley Cooper şi Liam Hemsworth – nu-şi va petrece tot restul vieţii cu Aronofsky din simplul motiv că el nu este genul care să aleagă de bună voie şi nesilit de nimeni un angajament permanent.

Din păcate pentru J.Law, Darren are un tre­cut amoros care nu-l recomandă drept par­tenerul ideal. În vara anului 2011, şi-a început idila cu actriţa Rachel Weisz, cu care are un bă­iat, pe Henry Chance (9), însă abia după patru ani şi-a luat inima-n dinţi să o ceară de soţie pe mama fiului său. Şi veştile proaste nu se opresc aici! După cinci ani de logodnă, Aronofsky şi Weisz s-au despărţit. O să spuneţi că actriţa s-a aruncat în braţele Agentului 007 Daniel Craig. Şi bine a făcut! De ce să aştepte la nesfârşit oficializarea relaţiei cu tatăl copilului ei, când un adevărat sex simbol hollywoodian i-a devenit soţ la nu­mai şase luni de relaţie?!

Însă regizorul n-a învăţat nimic din lecţia pe care i-a servit-o Rachel, pentru că a repe­tat greşeala de a seduce o femeie frumoasă şi inteligentă, cu care s-a şi logodit, numai ca să se despartă de ea înaintea nunţii. În 2012, la doi ani de când şi-a luat „Adio!“ de la Weisz, Aronofsky a curtat-o pe producătoarea cana­diană Brandi-Ann Milbradt, cu care, cum al­tfel, s-a logodit. N-a fost nevoie de expedierea invitaţilor de nuntă pentru că ziua cea mare n-a mai avut loc pentru Darren şi Brandi. În ceea ce o priveşte pe Lawrence, a primit des­tule semnale de alarmă care s-o avertizeze că idila în care este implicată până peste cap n-are potenţial de căsnicie fericită. Depinde doar de ea ce alege să spere.

foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg