Jennifer Lopez a elucidat misterul: de ce stă mereu cu un pas în spatele lui Ben, când se țin de mână

9 mai, 2023

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit motivul pentru care merge mereu cu un pas în spatele actorului, atunci când se țin de mână.

Bennifer Paris jpg

Bennifer sunt un cuplu adorabil, cei doi având o compatibilitate uluitoare în multe aspecte ale vieții. Desigur, de această compatibilitate au fost conștienți încă de prima oară când au format un cuplu, în urmă cu 20 de ani.

Tot compatibilitatea i-a readus împreună în 2021, când nimeni nu mai credea că ar putea forma un cuplu. Și nu doar că s-au iubit fără întrerupere de atunci, ci chiar s-au căsătorit anul trecut, în două ceremonii de nuntă: una rapidă în Vegas și una în cinstea familiei și prietenilor în Savannah, Georgia, pe domeniul retras al lui Ben Affleck.

Bennifer nunta Georgia PNG

Irezistibila Jennifer Lopez știe ce înseamnă să fii vedetă, drept pentru care are în continuu interviuri sau ședințe foto. De fiecare dată, invariabil, diva J Lo este întrebată despre Ben Affleck. O curiozitate a multora este de ce atunci când merg împreună pe stradă și se țin de mână Jennifer Lopez se poziționează cu un pas în spatele actorului. Cuplul Bennifer a fost surprins de multe ori astfel.

Ei bine, artista a elucidat misterul. În primul rând, adoră să se țină de mână, pentru ei este un gest care le întărește relația, creează un scut indestructibil între ei și lume. Dar totuși, de ce rămâne în spate J Lo?

Ea a mărturisit într-un interviu recent la „Live with Kelly and Mark” că vrea să rămână un pas în spate, pentru a echilibra imaginea lor de cuplu. ”Eu sunt mică, iar Ben are 1,95 m. Diferența notabilă de înălțime dintre noi mă face să rămân cu un pas în urmă.”, a mărturisit cu candoare Jennifer Lopez.

Cei doi sunt o senzație de fiecare dată când ies pe stradă: paparazii stau cu ochii pe ei, la fel și fanii. Dacă în SUA oamenii din jur nu se mai miră atunci când văd vedete, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt asaltați de admiratori când se plimbă prin Europa. La fel s-a întâmplat anul trecut, când au luat-o la picior prin Paris sau prin orașe din Italia.

Ea a mai spus că se țin mereu de mână pentru că le place să fie „foarte afectuoși” unul cu celălalt. „Este mai înalt și are brațul sus, iar eu merg ca un pas în urmă, doar pentru a compensa”, a adăugat Jennifer. ”Nu mă deranjează deloc”, a menționat diva.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg