Jennifer Lopez a elucidat misterul: de ce stă mereu cu un pas în spatele lui Ben, când se țin de mână

9 mai, 2023

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit motivul pentru care merge mereu cu un pas în spatele actorului, atunci când se țin de mână.

Bennifer Paris jpg

Bennifer sunt un cuplu adorabil, cei doi având o compatibilitate uluitoare în multe aspecte ale vieții. Desigur, de această compatibilitate au fost conștienți încă de prima oară când au format un cuplu, în urmă cu 20 de ani.

Tot compatibilitatea i-a readus împreună în 2021, când nimeni nu mai credea că ar putea forma un cuplu. Și nu doar că s-au iubit fără întrerupere de atunci, ci chiar s-au căsătorit anul trecut, în două ceremonii de nuntă: una rapidă în Vegas și una în cinstea familiei și prietenilor în Savannah, Georgia, pe domeniul retras al lui Ben Affleck.

Bennifer nunta Georgia PNG

Irezistibila Jennifer Lopez știe ce înseamnă să fii vedetă, drept pentru care are în continuu interviuri sau ședințe foto. De fiecare dată, invariabil, diva J Lo este întrebată despre Ben Affleck. O curiozitate a multora este de ce atunci când merg împreună pe stradă și se țin de mână Jennifer Lopez se poziționează cu un pas în spatele actorului. Cuplul Bennifer a fost surprins de multe ori astfel.

Ei bine, artista a elucidat misterul. În primul rând, adoră să se țină de mână, pentru ei este un gest care le întărește relația, creează un scut indestructibil între ei și lume. Dar totuși, de ce rămâne în spate J Lo?

Ea a mărturisit într-un interviu recent la „Live with Kelly and Mark” că vrea să rămână un pas în spate, pentru a echilibra imaginea lor de cuplu. ”Eu sunt mică, iar Ben are 1,95 m. Diferența notabilă de înălțime dintre noi mă face să rămân cu un pas în urmă.”, a mărturisit cu candoare Jennifer Lopez.

Cei doi sunt o senzație de fiecare dată când ies pe stradă: paparazii stau cu ochii pe ei, la fel și fanii. Dacă în SUA oamenii din jur nu se mai miră atunci când văd vedete, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt asaltați de admiratori când se plimbă prin Europa. La fel s-a întâmplat anul trecut, când au luat-o la picior prin Paris sau prin orașe din Italia.

Ea a mai spus că se țin mereu de mână pentru că le place să fie „foarte afectuoși” unul cu celălalt. „Este mai înalt și are brațul sus, iar eu merg ca un pas în urmă, doar pentru a compensa”, a adăugat Jennifer. ”Nu mă deranjează deloc”, a menționat diva.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg