Jennifer Lopez a luat o hotărâre extremă după divorțul de Ben Affleck. O afectează personal!

9 octombrie, 2024

Fără doar și poate, anul acesta este cel mai greu pentru Jennifer Lopez. La 55 de ani, aceasta se vede divorțată pentru a patru oară, după un mariaj de doar doi ani cu iubirea vieții ei, Ben Affleck.

Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg

Pe 20 august, diva și-a făcut curaj și a înaintat actele de divorț de soțul ei, Ben Affleck, după ce acesta a părăsit domiciliul conjugal pe 26 aprilie. Și, chiar dacă aparițiile ei de după acest moment decisiv au vrut să dea de înțeles că J.Lo merge mai departe și nu este afectată de acest fiasco sentimental, adevărul este că despărțirea de Ben a marcat un moment de cotitură pentru artistă. 

Apropiații săi susțin că, în prezent, Jennifer Lopez lucrează cu ea pentru a ieși mai puternică din acest divorț și, mai ales, pentru a scăpa de frica de a trăi singură, fără un partener.            “A decis să lucreze un pic cu ea. A zis că, după patru divorțuri, este cazul să facă asta. Pregătiți-vă pentru o nouă J.Lo, căci e hotărâtă să înceapă un nou capitol!”, spune o sursă citată de Life & Style Magazine. Și, cel mai important, Jennifer este hotărâtă să ia o pauză de bărbați, “cel puțin timp de un an”, susține aceeași sursă.

Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg

De aceeași părere este și Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez, care a fost căsătorit cu vedeta între 1997 și 1998. Fostul chelner de origine cubaneză a îndemnat-o pe cântăreață „să rămână singură o vreme”, într-un interviu acordat publicației Daily Mail.

„Ia-ți 12 luni de pauză! Dacă întâlnește pe cineva nou, poate că ar trebui să păstreze secretul, de data aceasta, și să nu se căsătorească din nou. Când ești cu cineva, trebuie să petreci timp de calitate cu el și să nu te gândești cum dați pe cameră. Trebuie să fii tu însuți ca să te poți regăsi”, a continuat acesta. 

Lopez și primul ei soț, Ojani Noa
Lopez și primul ei soț, Ojani Noa

Rămâne de văzut dacă Jennifer se poate ține de această rezoluție, după ce chiar ea a recunoscut, în trecut, că nu suportă să trăiască singură, fără partener.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg
FotoJet Leo jpg
Emme
Bruce Willis și fiice sale GettyImages 999066174 jpg
pamela anderson baywatch foto profimedia jpg
FotoJet J Lo (1) jpg
Daciana Sarbu si fiica ei, Irina Ponta, la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu   Instagram 2 jpg
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
Monica Barladeanu in prima rochie de mireasa by M Marquise la nunta ei cu Valeriu Gheorghita   Instagram (9) jpg
Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg
Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg