Jennifer Lopez a pus ochii pe un alt tinerel celebru. Vezi despre cine este vorba!

21 februarie, 2017
The 59th GRAMMY Awards   Red Carpet jpeg

Ea este un megastar în vârstă de 47 de ani, iar el este un cântăreţ celebru, idolul adolescentelor. Invitată la emisiunea lui Elle DeGeneres, Jennifer Lopez a acceptat o provocare din partea gazdei show-ului, Ellen - să răspundă întrebărilor în cadrul unui joc numit "Would You Rather". Uite pe cine a pus ochii!

image

Pusă să aleagă între Zac Efron, Prinţul Harry, Bradley Cooper, Harry Styles şi mulţi alţii, diva l-a preferat pe cântăreţul de la One Direction, Harry Styles. Ea chiar a chicotit în legătură cu frumuşelul de 23 de ani, spunând "este un pic cam tânăr pentru mine".

image

Ellen a spus în stilul ei glumeţ despre Jennifer " Spune că e singură în acest moment", iar afirmaţia a făcut-o pe cântăreaţă să izbucnească în râs. În vârstă de 59 de ani, gazda talk-show-ului a continuat: "Este prea ocupată şi nu are timp pentru o primă întâlnire şi alte chestii de genul asta". Aşa că Ellen a decis să-i găsească un bărbat jucând "Would You Rather".

Prima alegere a fost între doi bărbaţi bine - Zac Efron şi Harry Styles, amândoi la bustul gol. "E amuzant pentru că nu mă pot decide între cei doi ', a răspuns sincer J Lo. " Probabil că acum câţiva ani l-aş fi ales pe Zac Efron, însă acum voi spune Harry Styles."

image

A doua alegere a fost tot între Harry Style şi Nick Jonas. Deşi lui J Lo îi place mult de Nick, a ales să rămână tot la Harry. Următoarea opţiune a fost între Harry şi fostul iubit al Bellei Hadid, The Weeknd. "Totuşi, rămânem la Harry", a spus Jennifer.

Cu toate că pe parcursul jocului l-a schimbat pe Harry Styles cu Lenny Kravitz, pe Lenny cu Leonardo DiCaprio, apoi pe DiCaprio cu Bruno Mars, pe Bruno cu Bradley Cooper, Jennifer Lopez a revenit în cele din urmă la prima sa alegere, Harry Styles. Să fie oare ăsta un semn?

Foto: Getty Images, Captură emisiuneRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}