Jennifer Lopez a renunţat la casa de 50 milioane de dolari. A vizitat împreună cu Ben un splendid conac de 165 milioane dolari

13 aprilie, 2022
1 profimedia 0682435781 jpg jpeg

Cei doi îndrăgostiţi care tocmai şi-au anunţat logodna nu vor locui împreună probabil decât după nuntă.

Ăsta poate fi şi motivul pentru care niciunul nu s-a mutat la celălalt. Noul început va include şi o casă nouă. Cei doi rezervaseră o proprietate de 50 de milioane de dolari pe care v-am prezentat-o şi noi AICI.

Ei bine, după ce au analizat specificaţiile casei, vedetele au renunţat să mai facă achiziţia şi au pornit din nou la vânătoare de case. Se pare că banii nu sunt o problemă, căci Jennifer Lopez au vizitat o proprietate fabuloasă din California, de 165 milioane de dolari, pe numele său, Conacul.

Acest conac a fost construit în 1988 de mega-producătorul de televiziune, Aaron Spelling, şi este cea mai mare casă din Los Angeles. Este cu aproximativ 130 de metri pătraţi mai mare decât Casa Albă din Washington DC.

În 2011, a fost cumpărat de moştenitoarea engleză, Petra Ecclestone, pentru 85 de milioane de dolari, care a cheltuit încă 20 de milioane de dolari pentru redecorarea şi renovarea după gustul ei.

Ea a încercat să-l vândă din 2016 la 200 de milioane de dolari, dar de atunci a scăzut preţul la 160 de milioane de dolari. Jennifer şi Ben au făcut marele tur al proprietăţii prin agenţi imobiliari şi au plecat foarte mulţumiţi de ceea ce au văzut.

Această proprietate se află pe un teren de 18.500 metri pătraţi în Holmby Hills, o zonă râvnită din ”triunghiul de aur” al Los Angeles, împreună cu Bel-Air şi Beverly Hills.

Conacul construit pe 5000 de metri pătraţi are 14 dormitoare şi 26 băi!

Dormitorul matrimonial are în jur de 500 m pătraţi. Există, de asemenea, numeroase facilităţi, cum ar fi o pistă de bowling, cinematograf, un salon de înfrumuseţare, o bibliotecă, numeroase săli de relaxare.

Există săli de împachetat cadouri, săli dedicate aranjamentelor florale şi o mansardă generoasă. Există, desigur, o piscină şi un centru spa, fântâni, un teren de tenis de dimensiuni oficiale, plus alte 2 terenuri separate, pentru diverse activităţi. Este, cu siguranţă, o proprietate unică, exclusivistă, făcută anume pentru vedete.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG