Jennifer Lopez a spus adevărul despre relaţia cu Ben Affleck. E dragostea mai dulce la a doua încercare?

3 februarie, 2022
1 capturebennifer png png

Celebra divă latino a stat de vorbă cu revista People şi a recunoscut că traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale.

Şi, se pare că a doua oară e cu noroc. Iubirea e mai dulce şi mai savurată între cei doi îndrăgostiţi care au decis că-şi mai dau o şansă în aprilie, anul trecut.

Jennifer crede că fericirea şi împlinirea imensă pe care o simte în prezent se datorează relaţiei pe care o are cu Ben. Adeseori au fost fotografiaţi în public în ipostaze tandre, fiindcă cei doi se bucură ca doi adolescenţi de faptul că s-au regăsit.

Ei au mai fost împreună din 2002, s-au logodit şi s-au despărţit în 2004. Ambii s-au căsătorit ulterior şi au făcut copiii cu noii parteneri, însă se pare că sentimentele pe care le împărtăşesc unul pentru celălalt nu s-au stins niciodată.

Lopez a mărturisit People: ”Mă simt norocoasă şi fericită să fiu cu el. Este o poveste de iubire superbă, care a primit o a doua şansă.”

Desigur, cu vârsta vine şi înţelepciunea, iar J Lo recunoaşte că este mult mai protectoare cu această relaţie, faţă de cum era în tinereţe. De asemenea, a mărturisit că amândoi au ezitat la început, s-au temut de ce va ieşi, dar şi de părerea publicului. În plus, şi-au amintit momentele neplăcute din anii 2000, prin ce au trecut, însă vedeta a înţeles că la tinereţe altfel se gestionează lucrurile. Iar acum se bucură amândoi că şi-au mai dat o şansă, că au fost disponibili şi nici nu le vine să creadă cât sunt de fericiţi. Dar au în plan să se bucure la maxim de toate momentele frumoase pe care viaţa li le-a rezervat.

”Acum suntem mai în vârstă, mai înţelepţi, cu mai multă experienţă, suntem în altfel de momente ale vieţii, acum avem copii, trebuie să fim foarte conştienţi de anumite lucruri. Suntem grijulii, fiindcă este o perioadă minunată pentru noi toţi.”, a spus diva pentru People.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg