Jennifer Lopez a uimit cu apariţia sa în cea mai recentă reclamă pentru un brand de lux. Vedeta de 52 de ani este periculos de sexy

16 martie, 2022
1 j lo 14 jpg jpeg

Cunoscută ambasadoare a brandului de lux D&G, Jennifer a prezentat câteva imagini din noua campanie publicitară, unde este super HOT.

Diva de 52 de ani arată spectaculos în lenjerie intimă sexy, dovedind că este o vedetă completă. Cântă, joacă în filme, face reclame, are un business de succes, are grijă de copii şi trăieşte o poveste de dragoste minunată, de aproape un an, cu Ben Affleck.

Şi dincolo de toate acestea, are timp să facă sport zilnic, activitatea la care nu renunţă niciodată, căci o ajută să aibă energie şi acest tonus de invidiat.

6 jennifer lopez reclama d g3 jpg jpeg

Fotografiile incendiare au fost publicate pe pagina de socializare a artistei, care se află acum în Grand Canaria, Spania, unde filmează pentru noul său film, ”The Mother”. Iubitul a surprins-o şi a mers şi el acolo ca să o vadă, neputând sta prea mult departe de ea.

Diva latino poartă în aceste fotografii lenjerie neagră din dantelă şi accesorii Dolce & Gabbana. De asemenea, şi o pereche de ochelari de soare ai aceluiaşi brand. Starul arată ca o bibliotecară sexy în braţele unui bărbat seducător, care are, de asemenea, o pereche de ochelari D&G.

7 jennifer lopez la venetia3 jpg jpeg

Jennifer a fost prezentă în vara anului trecut şi la prezentarea Dolce & Gabbana de la Veneţia, eveniment cu ştaif care a strâns laolaltă o mulţime de staruri. Artista a fost o apariţie regală, pe tocuri şi cu diademă, drapată în D&G, o ţinută florală care a făcut furori la vremea respectivă.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg