Jennifer Lopez a venit cu copiii acasă la Ben pentru micul dejun. Un apropiat al vedetei spune să ne aşteptăm la clopote de nuntă

26 octombrie, 2021
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia11 jpg jpeg

Un apropiat al lui Jennifer Lopez a oferit câteva detalii picante despre relaţia artistei cu Ben Affleck. Ce trebuie să ştie lumea despre artistă?

Ea este un adevărat super star, iar asta o spun chiar şi oamenii cu care nu mai lucrează în prezent.

Rob Shuter, un cunoscut editor şi PR al vedetelor, printre care Jessica Simpson şi J Lo, a scris o carte pe care o lansează acum în America: ”Cine eşti tu, în patru cuvinte”. Specialistul în comunicare a fost invitat la emisiunea ”Today with Hoda and Jenna”, unde a acceptat să dezvăluie câteva picanterii din cartea pe care a scris-o.

Shuter a spus că doar persoanele foarte asumate şi încrezătoare se pot descrie în doar patru cuvinte. Şi dacă este o caracteristică principală a lui J Lo de la care se pot inspira şi alţii, aceasta este acceptarea de sine. Fostul editor al vedetei spune că în felul acesta artista a ajuns departe: acceptându-şi propria persoană, cu bune şi cu rele. Şi dacă ar fi să o descrie, primul cuvânt care îi vine în minte când se gândeşte la Jennifer este..... bunătatea. Rob a spus în platou că da, este o caracteristică rară printre staruri, însă bunătatea o caracterizează pe Jen.

Mai mult, specialistul în comunicare a dezvăluit că niciodată Jennifer nu vorbeşte urât despre sine, lucru pe care mulţi îl fac. Nu trebuie niciodată să te afunzi în gândurile negre şi să le alimentezi spunând că nu eşti destul de bun sau destul de deştept sau destul de frumos. Dacă nu ai spune lucruri rele despre prietenii tăi, de ce să o faci cu sine?

Editorul a explicat în emisiune că drumul spre succes este pavat cu eşecuri. Însă niciodată nu trebuie să renunţi. Shuter a oferit şi o ştire bombă: e de părere că în cazul cuplului Bennifer, se aud clopote de nuntă. Bărbatul care a lucrat peste 15 ani cu Jennifer şi spune că o cunoaşte bine, e de părere că vedeta nu s-ar expune lângă Ben în felul în care o face, dacă nu ar fi sigură că este viitorul său soţ: ”Dacă nu ar vedea viitorul alături de el, Jen nu s-ar afişa cu Ben în parc sau pe covorul roşu.”

7 profimedia 0639748553 jpg jpeg

Între timp, Lopez întăreşte zvonurile şi îşi vede liniştită de povestea ei cu Ben. Duminică s-a dus la el acasă, împreună cu copiii, la micul dejun.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg