Jennifer Lopez, adevărul despre nunta din Vegas. Ben i-a spus: ”La naiba, o facem acum”

20 ianuarie, 2023
Jennifer Lopez în studio la ABC, Profimedia (4) jpg

Jennifer Lopez a fost aseară invitata lui Jimmy Kimmel la ABC, după premiera de la Los Angeles a filmului ” Shotgun Wedding”.

Pe covorul roșu, Jennifer Lopez a strălucit la propriu, într-o superbă rochie transparentă Valentino, apoi a participat la after-party, alături de cei mai mulți dintre actorii din distribuție, ca într-un final să ajungă la TV, unde la rândul său, a avut parte de o surpriză.

Celebrul Lenny Kravitz a ”aterizat” în studio lângă J Lo, prefăcându-se că tocmai a ajuns cu elicopterul. El joacă alături de divă în filmul ” Shotgun Wedding”. Acesta va putea fi vizionat în curând, iar filmările au avut loc în 2021, când încă Jen nu se împăcase cu Ben Affleck, ci dimpotrivă, era logodită cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez în studio la ABC, Profimedia (1) jpg

Logodna nu a mai ținut, pe fondul neînțelegerilor și a suspiciunii de infidelitate ce plana asupra sportivului. Chiar înainte de a închide filmările în Republica Dominicană pentru acest film, Jennifer Lopez i-a spus adio lui A-Rod.

A Rod și J Lo PNG

După care, la scurt timp, în aprilie 2021, miracolul a venit în viața sa. O succesiune de evenimente l-a readus pe fostul logodnic din tinerețe, Ben Affleck.

Cei doi s-au regăsit și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. De nedespărțit, cuplul Bennifer și-a învins temerile în 2022 și s-au căsătorit, în sfârșit. Potrivit artistei, amândoi au avut mari emoții în a pregăti evenimentul.

Și de dragul spontaneității, Jennifer Lopez a mărturisit în emisiune că nunta din Vegas a fost la fel de neașteptată și pentru ei. Deloc planificată, a fost ideea lui Ben Affleck. Actorul s-a decis pe loc și prins în vâltoarea emoțiilor, i-a spus artistei: ”La naiba, o facem acum. Mergem și ne căsătorim în Vegas.”

Bennifer nuntă 2022 jpg

La nunta din august emoțiile i-au copleșit din nou. Jennifer Lopez a povestit că erau ca teleghidați, nu le venea să creadă, era o fericire amestecată cu multe emoții, nesiguranță, trac, stres etc. Cu toate acestea, s-au ținut de plan, nunta lor a fost discretă și spectaculoasă, iar ei sunt foarte fericiți și liniștiți împreună, se iubesc, se respectă și se sprijină reciproc cât pot de mult. Sunt un cuplu fabulos, adorat de paparazii, care le vânează fiecare mișcare, spre deliciul fanilor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg