Jennifer Lopez, adevărul despre nunta din Vegas. Ben i-a spus: ”La naiba, o facem acum”

20 ianuarie, 2023
Jennifer Lopez în studio la ABC, Profimedia (4) jpg

Jennifer Lopez a fost aseară invitata lui Jimmy Kimmel la ABC, după premiera de la Los Angeles a filmului ” Shotgun Wedding”.

Pe covorul roșu, Jennifer Lopez a strălucit la propriu, într-o superbă rochie transparentă Valentino, apoi a participat la after-party, alături de cei mai mulți dintre actorii din distribuție, ca într-un final să ajungă la TV, unde la rândul său, a avut parte de o surpriză.

Celebrul Lenny Kravitz a ”aterizat” în studio lângă J Lo, prefăcându-se că tocmai a ajuns cu elicopterul. El joacă alături de divă în filmul ” Shotgun Wedding”. Acesta va putea fi vizionat în curând, iar filmările au avut loc în 2021, când încă Jen nu se împăcase cu Ben Affleck, ci dimpotrivă, era logodită cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez în studio la ABC, Profimedia (1) jpg

Logodna nu a mai ținut, pe fondul neînțelegerilor și a suspiciunii de infidelitate ce plana asupra sportivului. Chiar înainte de a închide filmările în Republica Dominicană pentru acest film, Jennifer Lopez i-a spus adio lui A-Rod.

A Rod și J Lo PNG

După care, la scurt timp, în aprilie 2021, miracolul a venit în viața sa. O succesiune de evenimente l-a readus pe fostul logodnic din tinerețe, Ben Affleck.

Cei doi s-au regăsit și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. De nedespărțit, cuplul Bennifer și-a învins temerile în 2022 și s-au căsătorit, în sfârșit. Potrivit artistei, amândoi au avut mari emoții în a pregăti evenimentul.

Și de dragul spontaneității, Jennifer Lopez a mărturisit în emisiune că nunta din Vegas a fost la fel de neașteptată și pentru ei. Deloc planificată, a fost ideea lui Ben Affleck. Actorul s-a decis pe loc și prins în vâltoarea emoțiilor, i-a spus artistei: ”La naiba, o facem acum. Mergem și ne căsătorim în Vegas.”

Bennifer nuntă 2022 jpg

La nunta din august emoțiile i-au copleșit din nou. Jennifer Lopez a povestit că erau ca teleghidați, nu le venea să creadă, era o fericire amestecată cu multe emoții, nesiguranță, trac, stres etc. Cu toate acestea, s-au ținut de plan, nunta lor a fost discretă și spectaculoasă, iar ei sunt foarte fericiți și liniștiți împreună, se iubesc, se respectă și se sprijină reciproc cât pot de mult. Sunt un cuplu fabulos, adorat de paparazii, care le vânează fiecare mișcare, spre deliciul fanilor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}