Jennifer Lopez are un nou iubit. Uite cine este şi cu ce se ocupă!

10 martie, 2017
j lo, rodriguez jpeg

După o scurtă poveste de dragoste cu cântăreţul Drake, Jennifer Lopez şi-a făcut un nou iubit. Dacă zvonurile din presa de peste Ocean sunt adevărate, atunci putem vorbi de un nou cuplu celebru J. Lo - A. Rod. Conform E! News, se pare că Jennifer şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez se întâlnesc de ceva vreme, deşi relaţia este una la început de drum, iar lucrurile nu sunt foarte serioase.

image

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru People că Jennifer şi Alex "se întâlnesc de câteva săptămâni", spunând că J. Lo pare încântată şi că "el i-a cunoscut familia, iar ei îi place la nebunie că este tată. Jennifer este conştientă că Alex este un cuceritor, de aceea şi-a luat măsuri de precauţie. Pentru un moment, este doar distracţie. Ea este singură şi îi place să iasă cu bărbaţi."

Rodriguez, Lopez şi Anthony la meciul Yankees în 2005

Conform relatărilor, cei doi au fost văzuţi împreună weekend-ul trecut în Los Angeles, iar A. Rod a participat la unul dintre concertele divei latino. Dacă ne întoarcem puţin în trecut, jucătorul de baseball şi cântăreaţa s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, când Jennifer şi soţul său de pe vremea aceea , Marc Anthony, au participat la meciul Yankees cu Mets.

De curând, Rodriguez s-a despărţit de Anne Wojcicki, iar Lopez a renunţat la scurta poveste de dragoste cu mai tânărul rapper, Drake. Dacă până acum niciunul dintre cele două staruri nu au confirmat relaţia, Jennifer a fost "prinsă" de fani că a dat like unei fotografii de-ale lui Rodriguez, la care jucătorul de baseball anunţa că a devenit comentator sportiv pentru Fox Sports.

Oricum, A-Rod este un A-lister în materie de datinguri. Printre cuceririle lui se numără Madonna (2008), Kate Hudson (2009), Cameron Diaz (2010-2011) şi Demi Moore (2012).

Foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg