Super cool și eco în prag de sărbători. Jennifer Lopez și-a scos din nou în lume blana artificială

15 decembrie, 2022
Jennifer blană, Profimedia (1) jpg

Nu este la prima apariție cu impunătoarea haină. La mijloc de decembrie, Jennifer Lopez a renunțat la ținutele lejere și s-a îmbrăcat cu blana sa bej, artificială și oversized.

Menționăm artificială, căci cea naturală este pe fărașul industriei fashion. Marile case care se respectă au renunțat treptat la acest material în spatele căruia se află suferință și moarte. Și iată că poți fi super cool cu o haină din blană artificială.

Nu putem să nu recunoaștem că Jennifer Lopez este un fashion icon în toate anotimpurile. Ca o adolescentă cool, J Lo a fost fotografiată într-o ținută oversized: jeanși oversized, maletă neagră, impunătoarea haină pufoasă și piesa de rezistență, o pereche superbă de bocanci crem, cu șireturile desfăcute.

Diva incontestabilă a apărut cu părul desfăcut și cu ochelarii săi de soare ultra glam. N-a avut poșetă și și-a ținut mânile în buzunar, în timp ce s-a plimbat relaxată pe străzile din Los Angeles, miercuri.

Doamna Affleck a ieșit fără soțul său, de data aceasta, păzită de garda de corp și poate puțin cam melancolică față de atitudinea pe care a avut-o în weekend, când a strălucit la propriu alături de dragul său soț, Ben Affleck.

Ca doi porumbei, au mers îmbrățișați la cafenea, căci Ben nu prea poate să stea fără o cafea mare cu frișcă pe care de fiecare dată o savurează cu plăcere.

Jennifer Lopez a dat o tură prin magazine, pentru a ochi probabil cadouri potrivite acum, pe ultima sută de metri. Familia este la rang de cinste și cum s-a mărit considerabil, diva are multe cadouri de făcut. Ea este și o șefă atentă, nu-i uită pe angajați, care primesc regulat mici atenții.

Chiar dacă s-a împăcat cu Ben încă din 2021, diva va sărbători anul acesta primul Crăciun în calitate de soț și soție. Încă de la începutul lui decembrie s-au pregătit temeinic, au cumpărat bradul de Crăciun și l-au decorat în familie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate