Jennifer Lopez contraatacă! Diva se folosește de copiii lui Ben Affleck pentru a ajunge, din nou, la el?

13 august, 2024

Jennifer Lopez pare a fi o mamă vitregă bună de pus la rană. Altfel nu se explică timpul petrecut de copiii lui Ben Affleck cu diva, în ciuda faptului că tatăl lor n-a mai fost văzut în public cu soția sa de luni bune.

După ce Violet Affleck și-a vizitat mama vitregă în Hamptons, luna trecută, în ajunul aniversării a doi ani de nuntă cu Ben Affleck, și a apărut weekendul trecut purtând o rochie Dolce & Gabbana care i-a aparținut lui J.Lo, ieri am văzut-o pe încă doamna Affleck petrecând timp de calitate cu mezinul lui Ben, Samuel.

Jennifer Lopez Samuel Violet profimedia jpg

Jennifer Lopez a fost surprinsă luni la o ieșire rară cu fiul lui Ben Affleck, Samuel, la scurt timp după ce diva l-a vizitat pe soțul ei în casa lui închiriată din Los Angeles, acolo unde a stat de la ora 17 până la 21.45 (ora locală).

Vedeta în vârstă de 55 de ani, care nu a mai fost văzută de luni bune împreună cu actorul în vârstă de 51 de ani, a părut într-o stare de spirit foarte bună, în timp ce l-a tratat pe puștiul de 12 ani cu o sesiune de cumpărături în Beverly Hills.

Surse citate de presa americană susțin că lui Jennifer Lopez îi place să păstreze legătura cu copiii lui Ben, după ce a locuit cu ei timp de un an la conacul lor din Bel Air, care a fost scos acum la vânzare pentru 68 de milioane de dolari.

Lopez a fost văzută, deja, petrecând timp cu fiica cea mare a lui Ben, Violet, iar fiica mijlocie a actorului, Seraphina, care acum se recomandă Fin, a păstrat și ea legătura de prietenie cu Emme, fiica lui J.Lo.

Văzând aceste poze publice ale lui Jennifer cu copiii lui Ben, mulți internauți sunt de părere că este o altă încercare disperată a divei de a se reapropia de soțul ei: "Nu poți cumpăra afecțiunea lui Ben cumpărând prietenia copilului său. Am mai spus-o și o voi spune din nou, lui Ben îi va fi greu să scape de ea".

Cuplul Lopez-Affleck se află, susțin sursele, pe ultima sută de metri spre divorț, publicația DailyMail.com dezvăluind că aceștia au pregătit deja actele, care urmează să fie depuse, însă, mai târziu.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png