Jennifer Lopez, cum n-am mai văzut-o! Nemachiată, într-un clip nostim cu Casper Smart

4 februarie, 2016
jennifer lopez 600x600 jpeg

Pe voluptuoasa divă a muzicii pop, o vedem permanent strălucind. De la ţinute de designer care o transformă într-o apariţie splendidă, la costume sexy pe scenă şi machiaj perfect finisat, care să-i pună în valoare frumuseţea exotică. Ce mai, iese din casă aranjată din cap până-n picioare, ca o divă respectabilă.

Jenny from the block cu o faţă nouă!

Însă în timpul liber, în confortul casei sale, J.Lo renunţă total la machiajele grele, îşi prinde părul într-un coc şi se îmbracă comod, în halate confortabile. Şi se mai prosteşte cu prietenii săi. În cazul de faţă, cu iubitul ei de 5 ani deja, Casper Smart. Cântăreaţa de 46 de ani apare cum nu prea am mai văzut-o până acum, foarte naturală şi comică, fără machiaj, poate abia trezită, împreună cu un Casper la bustul gol. Amândoi fredonează un vine devenit faimos la ei, "Starbucks, Yas" şi de neînţeles pentru noi, desigur, menţinând ritmul plin de umor, totul într-o dimineaţă banală petrecută în pat. Destul de drăguţ!

# #dubsmash #starbucks #chipotle #yogapants #morestarbucks #yasssss #whitegirlsanthem A video posted by B Smart (@beaucaspersmart) on Feb 2, 2016 at 4:51pm PST

# #dubsmash #starbucks #chipotle #yogapants #morestarbucks #yasssss #whitegirlsanthem

A video posted by B Smart (@beaucaspersmart) on Feb 2, 2016 at 4:51pm PST

Mulţi fani au fost plăcut surprinşi că Jennifer Lopez este atât de naturală, de tânără şi de frumoasă fără machiajul finisat cu care apare de obicei la evenimentele mondene. Vouă cum vi se pare?