Jennifer Lopez, cuprinsă iremediabil de spiritul Crăciunului. Cum s-a afișat diva? ”A început...”

8 decembrie, 2022
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg

Jennifer Lopez adoră roșul, culoarea simbol a sărbătorilor de iarnă. Cea mai recentă apariție a divei ne lasă fără cuvinte.

Drapată în roșu și cu o fantastică poșetă Valentino, Jennifer Lopez este ceea ce trebuie. Exact din filmul care trebuie: unul de Crăciun.

Jennifer Lopez, Instagram (2) jpg

Superba divă latino în vârstă de 53 de ani a publicat pe rețelele de socializare imagini cu ea cuprinsă de spiritul Crăciunului, într-o ținută monocromatică roșie, în fața bradului proaspăt achiziționat împreună cu familia sa. Se vede treaba că și-au dorit mult să-l împodobească mai devreme, tocmai pentru a intra în spiritul Crăciunului din timp, pe rețelele de socializare.

Poșeta roșie a lui Jennifer Lopez este spectaculoasă, artista și-a adăugat logo-ul pe creația Valentino.

Jennifer Lopez are un look foarte fresh, deosebit, modern: costum roșu de stofă cu pantaloni largi și curea lată în talie, pentru a-i evidenția bine talia de adolescentă. Botine roșii, ochelari de soare și părul prins în coc.

Bradul de Crăciun are o temă clară și clasică: roșu și auriu.

Jennifer Lopez a făcut și o descriere pentru postare: ”A început să semene din ce în ce mai mult cu Crăciunul.” După care a adăugat emoji-uri de Crăciun, dar și eticheta “#ThisIsMeNow,” cu referire la viitorul său album.

După ce a reaprins iubirea cu Ben Affleck, două nunți și două luni de miere, soțul său i-a devenit muză și a făcut-o să revină în studio și să înregistreze un album nou și detaliat despre noua lor viață împreună. Jennifer Lopez a marcat momentul de reinventare cu o pauză din social media, timp în care și-a șters toate postările și a înlocuit imaginea de profil cu una neagră, stârnind multe îngrijorări în rândul fanilor.

Cu o relație departe de a fi tradițională, J Lo a explicat că mariajul lor este unul modern, dar a dezvăluit că este mândră să poarte numele soțului său, considerând această mișcare drept una care îi conferă putere. „Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal este doamna Affleck, am luat numele soțului. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta”, a declarat artista, mai fericită și mai radioasă ca oricând, pentru Vogue Magazine.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG