Jennifer Lopez, cuprinsă iremediabil de spiritul Crăciunului. Cum s-a afișat diva? ”A început...”

8 decembrie, 2022
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg

Jennifer Lopez adoră roșul, culoarea simbol a sărbătorilor de iarnă. Cea mai recentă apariție a divei ne lasă fără cuvinte.

Drapată în roșu și cu o fantastică poșetă Valentino, Jennifer Lopez este ceea ce trebuie. Exact din filmul care trebuie: unul de Crăciun.

Jennifer Lopez, Instagram (2) jpg

Superba divă latino în vârstă de 53 de ani a publicat pe rețelele de socializare imagini cu ea cuprinsă de spiritul Crăciunului, într-o ținută monocromatică roșie, în fața bradului proaspăt achiziționat împreună cu familia sa. Se vede treaba că și-au dorit mult să-l împodobească mai devreme, tocmai pentru a intra în spiritul Crăciunului din timp, pe rețelele de socializare.

Poșeta roșie a lui Jennifer Lopez este spectaculoasă, artista și-a adăugat logo-ul pe creația Valentino.

Jennifer Lopez are un look foarte fresh, deosebit, modern: costum roșu de stofă cu pantaloni largi și curea lată în talie, pentru a-i evidenția bine talia de adolescentă. Botine roșii, ochelari de soare și părul prins în coc.

Bradul de Crăciun are o temă clară și clasică: roșu și auriu.

Jennifer Lopez a făcut și o descriere pentru postare: ”A început să semene din ce în ce mai mult cu Crăciunul.” După care a adăugat emoji-uri de Crăciun, dar și eticheta “#ThisIsMeNow,” cu referire la viitorul său album.

După ce a reaprins iubirea cu Ben Affleck, două nunți și două luni de miere, soțul său i-a devenit muză și a făcut-o să revină în studio și să înregistreze un album nou și detaliat despre noua lor viață împreună. Jennifer Lopez a marcat momentul de reinventare cu o pauză din social media, timp în care și-a șters toate postările și a înlocuit imaginea de profil cu una neagră, stârnind multe îngrijorări în rândul fanilor.

Cu o relație departe de a fi tradițională, J Lo a explicat că mariajul lor este unul modern, dar a dezvăluit că este mândră să poarte numele soțului său, considerând această mișcare drept una care îi conferă putere. „Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal este doamna Affleck, am luat numele soțului. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta”, a declarat artista, mai fericită și mai radioasă ca oricând, pentru Vogue Magazine.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}