Jennifer Lopez, de mână cu alt actor celebru în plin divorț de Ben Affleck! Cine o consolează pe vedetă

10 septembrie, 2024

Jennifer Lopez și Matt Damon au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul unei conversații intime la Festivalul Internațional de Film de la Toronto! Actrița și cântăreața e în plin proces de divorț de Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg

În timpul Festivalului de Film de la Toronto, Jennifer Lopez și Matt Damon au fost protagoniștii unui moment neașteptat. Cei doi actori au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul unei conversații intime, departe de ochii curioșilor, însă aproape de aparatele de fotografiat.

Cei doi au avut un moment de apropiere în timp ce purtau o discuție privată la o afterparty pentru a sărbători noul lor film, „Unstoppable”, care a avut premiera vineri, 6 septembrie. Jennifer Lopez joacă în acest proiect, care a fost produs de compania lui Matt Damon și a lui Ben Affleck, actorul de care vedeta e în plin proces de divorț.

Un martor ocular a declarat anterior pentru publicația britanică People că Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, și Matt Damon, 53 de ani, au discutat timp de peste 20 de minute în timpul seratei care a avut loc la EPOCH Bar & Kitchen Terrace din The Ritz-Carlton.

Potrivit sursei, ei „au început să vorbească și au avut o conversație lungă și profundă”. Discuția ar fi început după ce Jennifer Lopez s-a așezat cu starul din „Jason Bourne” și cu soția acestuia, Luciana Damon, la o masă în aer liber. Ben Affleck, în vârstă de 52 de ani, nu a participat la premiera TIFF. 

Jennifer Lopez, strălucitoare după anunțul divorțului de Ben Affleck

Evenimentul a marcat prima apariție pe covorul roșu a lui Jennifer Lopez de la depunerea cererii de divorț de Ben Affleck pe 20 august, care a fost și a doua aniversare a nunții lor din Georgia.

Cântăreața a impresionat cu apariția ei într-o rochie Tamara Ralph care avea părțile laterale deschise și legate împreună cu funde de catifea neagră. Ea a completat ansamblul cu tocuri cu platformă metalică, un clutch Judith Leiber și diamante Hassanzadeh.

Foto: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg