Jennifer Lopez, din ce în ce mai abătută și într-o ținută atipică. Nu am mai văzut-o niciodată așa

24 noiembrie, 2023

Este foarte ciudat să o vedem pe renumita divă într-o astfel de rochie și încălțată cu balerini.

Jennifer Lopez, Profimedia jpg

Rochiile bej ale lui J Lo sunt, de obicei, scurte, mulate, care să-i flateze silueta fără de cusur. Însă iată că și-a surprins fanii cu această apariție complet neașteptată și atipică.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (1) jpg

Mai mult, artista a făcut o pauză și de la tocuri sau platforme. Arată ca o mică prințesă în această rochie amplă și încălțată cu balerini negri.

Greu, greu de crezut că aceasta este însăși Jenny from the block, nu-i așa? Există totuși un element care o dă de gol. Da, ea este. Cum ne-am dat seama? Iată indiciul.

Extravaganta divă este acompaniată la această ținută cuminte, de domnișoară de pension de o geantă Hermes Birkin din piele neagră de crocodil, în valoare de 100.000 de dolari. Jennifer Lopez poate să renunțe la multe, nu și la poșetele exorbitant de scumpe.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (3) jpg

Însă le merită. Căci J Lo este una dintre cele mai muncitoare vedete de la Hollywood. Harnică precum o albinuță, Jennifer Lopez se ocupă de afacerile sale profitabile, de ședințele foto, de repetiții și neapărat de menținerea corpului său adolescentin. Căci la 54 de ani șatena celebră în întreaga lume arată demențial. Nu întâmplător un celebru brand de lenjerie intimă a vrut-o anume ca imagine în SUA.

Vedeta și-a lăsat părul auriu desfăcut și coafat drept și a purtat cel mai îndrăgit accesoriu al său: ochelarii de soare. Căci fie vreme bună, fie vreme rea, e greu s-o surprinzi pe J Lo fără ochelari de soare.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (2) jpg

În timp ce mergea pe stradă, Jennifer Lopez s-a bucurat de razele de soare prietenoase ale acestei toamne blânde, care o ține deocamdată departe de hainele groase. Din când în când își mai consulta telefonul mobil. De ceva timp, diva pare abătută, tristă, puțin pe gânduri, pe fondul speculațiilor că ar exista câteva probleme în Paradis. Gurile rele spun că mariajul cu Ben Affleck a cam început să scârțâie. Actorul este din ce în ce mai rar văzut lângă ea, după ce timp de doi ani erau de nedespărțit, cuplul perfect! Sperăm și noi că sunt doar zvonuri și super cuplul Benniffer va rezista cât mai mult.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg