Jennifer Lopez, din ce în ce mai abătută și într-o ținută atipică. Nu am mai văzut-o niciodată așa

24 noiembrie, 2023

Este foarte ciudat să o vedem pe renumita divă într-o astfel de rochie și încălțată cu balerini.

Jennifer Lopez, Profimedia jpg

Rochiile bej ale lui J Lo sunt, de obicei, scurte, mulate, care să-i flateze silueta fără de cusur. Însă iată că și-a surprins fanii cu această apariție complet neașteptată și atipică.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (1) jpg

Mai mult, artista a făcut o pauză și de la tocuri sau platforme. Arată ca o mică prințesă în această rochie amplă și încălțată cu balerini negri.

Greu, greu de crezut că aceasta este însăși Jenny from the block, nu-i așa? Există totuși un element care o dă de gol. Da, ea este. Cum ne-am dat seama? Iată indiciul.

Extravaganta divă este acompaniată la această ținută cuminte, de domnișoară de pension de o geantă Hermes Birkin din piele neagră de crocodil, în valoare de 100.000 de dolari. Jennifer Lopez poate să renunțe la multe, nu și la poșetele exorbitant de scumpe.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (3) jpg

Însă le merită. Căci J Lo este una dintre cele mai muncitoare vedete de la Hollywood. Harnică precum o albinuță, Jennifer Lopez se ocupă de afacerile sale profitabile, de ședințele foto, de repetiții și neapărat de menținerea corpului său adolescentin. Căci la 54 de ani șatena celebră în întreaga lume arată demențial. Nu întâmplător un celebru brand de lenjerie intimă a vrut-o anume ca imagine în SUA.

Vedeta și-a lăsat părul auriu desfăcut și coafat drept și a purtat cel mai îndrăgit accesoriu al său: ochelarii de soare. Căci fie vreme bună, fie vreme rea, e greu s-o surprinzi pe J Lo fără ochelari de soare.

Jennifer Lopez este cam tristă, Profimedia (2) jpg

În timp ce mergea pe stradă, Jennifer Lopez s-a bucurat de razele de soare prietenoase ale acestei toamne blânde, care o ține deocamdată departe de hainele groase. Din când în când își mai consulta telefonul mobil. De ceva timp, diva pare abătută, tristă, puțin pe gânduri, pe fondul speculațiilor că ar exista câteva probleme în Paradis. Gurile rele spun că mariajul cu Ben Affleck a cam început să scârțâie. Actorul este din ce în ce mai rar văzut lângă ea, după ce timp de doi ani erau de nedespărțit, cuplul perfect! Sperăm și noi că sunt doar zvonuri și super cuplul Benniffer va rezista cât mai mult.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg