Jennifer Lopez e frumoasă, dar singură la premiera filmului său. Diva nu și-a scos încă verigheta, ca Ben

21 mai, 2024

Nu mai este un secret pentru nimeni, lui J Lo îi plac aparențele. Adesea face eforturi supraomenești pentru a menține aparențele.

Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg

Cu o forță pe care o deține ireproșabil, ca o adevărată vedetă, Jennifer Lopez știe să se comporte în public ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Într-o splendidă combinație alb-negru, artista a strălucit la premiera de aseară a filmului ”Atlas”, în care joacă.

Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (7) jpg

Premiera a avut loc la Egyptian Theatre de la Hollywood, Los Angeles, California. Și-ntocmai ca la Gala Met, nu a fost susținută de cel care îi este soț, deși sunt două evenimente importante pentru divă.

Însă nu o poți pune la pământ pe J Lo așa de ușor. Cu o privire impenetrabilă și o alură mai degrabă tristă, chiar și atunci când zâmbește, Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu de la Hollywood.

Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (3) jpg

Artista a ales pentru acest eveniment o fustă lungă, neagră, largă în partea de jos, strâmtă pe talie, anume pentru a-i evidenția corpul adolescentin.

În partea de sus, a purtat un top alb, care i-a lăsat descoperite brațele tonifiate, dar și o parte din abdomen. Părul și l-a prins în coc, iar drept accesoriu, a avut un clutch negru. Diva din ”Marry Me” a impresionat și cu bijuteriile, un set superb format din colier și cercei. Însă și un amănunt important: încă poartă verigheta, ceea ce nu mai poate fi spus despre ”soțul” Ben, care a fost văzut în weekend fără acest simbol al mariajului lor, despre care mulți apropiați ai lor spun că a ajuns deja la final.

Deși în weekend s-au reunit pentru un eveniment școlar, lipsa afecțiunii dintre ei este vădită. Și dacă J Lo știe să-și lase orgoliul deoparte și să meargă pentru copii alături de Ben, pare că actorul nu mai e dispus să facă lucuri ”doar pentru a da bine”. Din păcate, auspiciile pentru acest power couple nu mai par deloc favorabile, iar iminența unui divorț pare a fi doar o chestiune de timp și de PR.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg