Jennifer Lopez fericită la cumpărături în Monaco, după petrecerea de pomină de pe iaht! Şi surpriză, fostul logodnic este iarăşi în apropiere

27 iulie, 2021
4 lopez1 jpg jpeg

Fostul logodnic al lui Jennifer Lopez probabil că o face intenţionat. După ce şi-a luat casă în Hamptons chiar lângă diva pe care a pierdut-o, acum petrece şi el tot pe iaht, tot la Monaco, după ce cântăreaţa a fost surprinsă cu o petrecere de pomină cu ocazia zilei sale de naştere.

Diva însă se bucură de tot ce îi oferă viaţa şi actualul iubit, Ben Affleck. De aceea, imaginile vorbesc de la sine: vedem o J Lo superbă, radiantă, atât în noaptea petrecerii de pe iaht, cât şi a doua zi, la cumpărături prin Monaco.

Artista afişează un corp splendid şi tonifiat. A ales o rochiţă albă, scurtă, pe corp, la care a accesorizat o mască textilă pe care a purtat-o conştiincios.

De soarele splendidului Monaco se bucură şi Alex Rodriguez, fostul logodnic cu care obişnuia să îşi petreacă ziua de naştere înainte de despărţire.

Şi A-Rod a participat la o petrecere pe o ambarcaţiune, însă departe de fastul şi sclipirea de care J Lo s-a bucurat cu ocazia zilei sale de naştere.

Cântăreaţa a împlinit 52 de ani, deşi nu s-ar zice. Orele zilnice de sală, stilul de viaţă sănătos şi iubirea cu care e înconjurată o fac să arate de 30 de ani. Iar Ben Affleck a sărbătorit-o în stil mare: la Saint-Tropez, pe un iaht de 130 de milioane de dolari. Şi-a dus iubita în Franţa  cu un avion privat, apoi au ajuns la bordul superbului iaht Valerie de pe Riviera Franceză, unde au fost văzuţi sărutându-se pasional.

După petrecerea în costum de baie, cu flori, tort şi şampanie, Jennifer a optat pentru o rochiţă lejeră, pălărie de soare şi multă dispoziţie pentru shopping, magazinele din Monaco fiind vestite pentru produsele de lux.

Cuplul Bennifer a sărbătorit marele eveniment nu doar pe ambarcaţiune, ci şi la un restaurant de fiţe din Saint Tropez, L’Opéra, înconjuraţi de fast şi prieteni, iar şampania a curs în valuri.

Interesant este că Alex Rodriguez petrecuse cu o seară înainte la acelaşi restaurant, de unde a plecat la 3 dimineaţa, însoţit de câţiva prieteni.

Clubul restaurant L’Opéra este cel mai luxos restaurant francez din Saint Tropez, cu un design realizat de celebrul Philippe Shangti.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg