Jennifer Lopez: "Gwyneth Paltrow? În ce-a jucat? Jur că habar n-am! Iar Salma Hayek e doar o bombă sexy."

27 septembrie, 2019
1 deschidere triplu jen jpg jpeg

Este replica dată de artistă într-un interviu devenit viral acum, în punctul culminant al carierei sale

Replica este, însă, extrasă dintr-un interviu din anul 1998 realizat pentru Movieline. La vremea aceea, Lopez era măritată cu Ojani Noa şi jucase în filmul "Selena", pentru care primise o nominalizare la Globul de Aur. Iar Gwyneth Paltrow avea şi ea un an excelent, în care s-a lansat "Great Expectations" şi "Shakespeare In Love", două dintre cele mai îndrăgite pelicule în care a jucat. Şi totuşi, ce a determinat-o atunci pe J.Lo să dea acea replică tăioasă în interviu? "Gwyneth Paltrow? În ce-a jucat? Jur că habar n-am! Unii oameni devin hot prin asociere. Am auzit mai mult despre ea şi Brad Pitt decât am auzit despre filmele ei", a spus J.Lo. Să fi fost concurenţa profesională şi invidia feminină care să-şi fi spus cuvântul în cazul unei J.Lo încă tinere şi neexperimentate în privinţa show-bizului?

Cert este că interviul a devenit viral acum, adică peste 20 de ani mai târziu. Mai mult, a fost scos la suprafaţă tocmai acum, în mijlocul zvonurilor că Lopez va fi nominalizată la Oscar pentru rolul pe care îl face în proaspăt lansatul film "Hustlers". Să aibă, aşadar, Jennifer duşmani care vor să-i facă rău în cel mai prielnic moment al carierei sale? În acelaşi interviu, care se dovedeşte un adevărat roast al actriţelor hollywoodiene, J.Lo o numeşte pe Cameron Diaz "un manechin norocos" şi spune că n-a fost niciodată o mare admiratoare a Winonei Ryder... "Diaz a primit o mulţime de oportunităţi pe care mi-ar fi plăcut să ştie să le exploateze mai mult. Dar e frumoasă, ce-i drept! (...) Cât despre Winona, la Hollywood e admirată, primeşte nominalizări la Oscar, dar n-am auzit pe nimeni să spună c-o place într-adevăr."

În aceeaşi discuţie, Lopez nu e mai blândă nici cu Madonna. "Este o mare artistă pe scenă? Da. Dar este o mare actriţă? Nu! Actorie este ceea ce fac eu", a declarat ea atunci. "Salma Hayek este o bombă sexy şi în categoria asta sunt şi rolurile pe care le poate face", a continuat ea, referindu-se la actriţa căreia i se oferise mai întâi rolul Selenei, pe care l-a preluat ea în cele din urmă. "Îmi vine să râd când o aud că spune că i s-a oferit rolul Selenei. E o minciună. Dacă asta ştie să facă pentru a obţine publicitate, atunci e treaba ei!"

Ce ar avea de spus acum Jennifer despre aceste declaraţii? Ei bine, Jen a avut o reacţie legată de acest interviu controversat trei ani mai târziu, în 2001, când a spus că cei de la Movieonline au distorsionat afirmaţiile ei şi că a plâns ore întregi după ce a citit materialul. "Mi-au scos cuvintele din context, iar ăsta e un subiect sensibil pentru mine. Mie nu-mi place să rănesc oamenii", a punctat Lopez.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg