Jennifer Lopez, în tandrețuri publice cu Ben Affleck. Diva a afișat un decolteu amețitor

11 mai, 2023

Este clar, pentru acești doi artiști superbi luna de miere încă nu s-a încheiat. Așa cum ne-au obișnuit deja, și-au făcut apariția glam în cele mai mari tandrețuri.

Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg

Efectiv nu-și pot ține mâinile departe unul de celălalt. Celebrul cuplu Bennifer și-a făcut revenirea în forță, la premiera din Los Angeles a filmului Netflix ”The Mother, la Westwood Regency Village Theater, producție în care J Lo are rolul principal.

Diva s-a pozat pe covorul roșu atât în brațele iubitorului său soț, cât și cu echipa ”The Mother”: Mark Evans, Elaine Goldsmith-Thomas, Lucy Paez, Niki Caro, Omari Hardwick, Yvonne Senat Jones, Paul Raci, și Courtney Baxter.

Jennifer Lopez la premiera The Mother, mai 2023, Getty (3) jpg

Superba Jennifer Lopez a optat de data aceasta pentru o ținută bej, formată din fustă lungă, largă, un pardesiu cu nasturi mari, pe care l-a purtat deschis, în aceeași nuanță cu fusta și o bustieră sexy, bej, care îi evidenția bustul bine lucrat la sală, căci este o adevărată sportivă.

Jennifer Lopez la premiera The Mother, mai 2023, Getty (2) jpg

Dulcegăriile nu s-au încheiat când au plecat de acasă, căci Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost deliciul premierei, cu gesturile lor tandre, publice.

J Lo și-a strâns părul într-o coadă de cal și părea atât de tânără și de proaspătă, exact cum spunea și Ben Affleck despre ea, într-un interviu recent. Actorul este fascinat de cât de bine arată soția sa la 53 de ani. El i s-a confesat actriței și realizatoarei TV Drew Barrymore, la “The Drew Barrymore Show”.

Regizorul ”Air” jură cu mâna pe inimă că e vorba de gene bune: „Să-ți spun ceva care te va enerva”, a subliniat el. „Jennifer mănâncă tot ce vrea. Ea mănâncă pizza, prăjituri, înghețată... totul.”

Șocată, Drew Barrymore a întrebat: ”Bine, o ajută sportul înseamnă.”

”Și eu fac sport, dar nu par magic, de parcă aș avea 20 de ani, știi ce zic? Are pielea perfectă, tot ce trebuie”, a mai dat din casă Ben Affleck, spre disperarea lui Drew Barrymore, care s-a luptat cu kilogramele în plus toată viața.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg