Jennifer Lopez, ipostaze super HOT în cel mai recent film lansat. Își expune rotunjimile amețitoare

30 ianuarie, 2023
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg

În noul film lansat, ”Shotgun Wedding”, avem o doză dublă de Jennifer. Jennifer Lopez și Jennifer Coolidge fac senzație în comedia romantică.

Și urmând bunele practici ale filmelor cu Jennifer Lopez, nici ”Shotgun Wedding” nu ezită s-o expună pe superba artistă de 53 de ani în ipostaze HOT.

Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (3) jpg

Mai exact, în lenjerie intimă și cu celebrul său posterior la vedere. Sunt momente care cresc audiența oricărei producții în care joacă J Lo. În plus, este foarte conștientă că fizicul său impresionant îi aduce bani, de aceea nici nu a ezitat vreo clipă să pozeze goală vara trecută pentru a-și promova propriile produse de îngrijire corporală.

Faimosul fund al latinei este exploatat și în ”Shotgun Wedding”, atunci când momentele amuzante sunt condimentate de secvențe cu diva care defilează în chiloței.

Statutul de mireasă în filme este deja o rutină pentru Jennifer Lopez. Este făcută să fie mireasă sau organizatoare de nunți, este rețeta succesului în comediile în care joacă.

Diva nu s-a sfiit nici în viața privată să organizeze nu una, ci două nunți cu Ben Affleck, anul trecut. Prima dată, spontan au mers să se cunune în Vegas, a doua oară au organizat o ceremonie fastuoasă la reședința actorului din Savannah.

Josh Duhamel este partenerul lui Jennifer Lopez în ”Shotgun Wedding” și avem de-a face și cu o apariție de senzație a artistului Lenny Kravitz. Acesta a surprins-o pe J Lo chiar când era în emisiune la Jimmy Kimmel de la ABC, după premiera de la Los Angeles a filmului ” Shotgun Wedding”. El  a ”aterizat” în studio lângă divă, prefăcându-se că tocmai a ajuns cu elicopterul.

Vedeta a fost spectaculoasă pe covorul roșu de la premieră, iar rochia sa transparentă i-a dezvăluit încă o dată, spre deliciul fanilor, corpul atent lucrat la sală. J Lo urmează o rutină foarte strictă de fitness, care o ajută să se afle în această formă fizică de zile mari chiar și la 53 de ani.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg