Jennifer Lopez, ipostaze super HOT în cel mai recent film lansat. Își expune rotunjimile amețitoare

30 ianuarie, 2023
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg

În noul film lansat, ”Shotgun Wedding”, avem o doză dublă de Jennifer. Jennifer Lopez și Jennifer Coolidge fac senzație în comedia romantică.

Și urmând bunele practici ale filmelor cu Jennifer Lopez, nici ”Shotgun Wedding” nu ezită s-o expună pe superba artistă de 53 de ani în ipostaze HOT.

Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (3) jpg

Mai exact, în lenjerie intimă și cu celebrul său posterior la vedere. Sunt momente care cresc audiența oricărei producții în care joacă J Lo. În plus, este foarte conștientă că fizicul său impresionant îi aduce bani, de aceea nici nu a ezitat vreo clipă să pozeze goală vara trecută pentru a-și promova propriile produse de îngrijire corporală.

Faimosul fund al latinei este exploatat și în ”Shotgun Wedding”, atunci când momentele amuzante sunt condimentate de secvențe cu diva care defilează în chiloței.

Statutul de mireasă în filme este deja o rutină pentru Jennifer Lopez. Este făcută să fie mireasă sau organizatoare de nunți, este rețeta succesului în comediile în care joacă.

Diva nu s-a sfiit nici în viața privată să organizeze nu una, ci două nunți cu Ben Affleck, anul trecut. Prima dată, spontan au mers să se cunune în Vegas, a doua oară au organizat o ceremonie fastuoasă la reședința actorului din Savannah.

Josh Duhamel este partenerul lui Jennifer Lopez în ”Shotgun Wedding” și avem de-a face și cu o apariție de senzație a artistului Lenny Kravitz. Acesta a surprins-o pe J Lo chiar când era în emisiune la Jimmy Kimmel de la ABC, după premiera de la Los Angeles a filmului ” Shotgun Wedding”. El  a ”aterizat” în studio lângă divă, prefăcându-se că tocmai a ajuns cu elicopterul.

Vedeta a fost spectaculoasă pe covorul roșu de la premieră, iar rochia sa transparentă i-a dezvăluit încă o dată, spre deliciul fanilor, corpul atent lucrat la sală. J Lo urmează o rutină foarte strictă de fitness, care o ajută să se afle în această formă fizică de zile mari chiar și la 53 de ani.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg